Dagboka mandag 29. august 2011

Underholdningsbidrag kan være så mangt, vi tar tak i et par eksempler i dagboka i dag. Vi ba om underholdning og vi fikk det. Vi ba om magiske øyeblikk og repriser fra i fjor for å gi oss fart inn i neste sesong med fortsatt tro på Martin, torpedofotball og verdens-herredømme, og vi fikk litt. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 29. august 2011»

Underholdningsbidrag kan være så mangt, vi tar tak i et par eksempler i dagboka i dag.

Vi ba om underholdning og vi fikk det. Vi ba om magiske øyeblikk og repriser fra i fjor for å gi oss fart inn i neste sesong med fortsatt tro på Martin, torpedofotball og verdens-herredømme, og vi fikk litt. Vi kunne godt fått mer, men når haugesundkampen samtidig feide oss inn i reell medaljekamp, sier vi oss foreløpig fornøyd. Les mer om lørdagsfesten på Ullevål i VPNs kampreferat her.

Samtidig som Bojan & co glimtvis viste at prosjekt Martin er liv laga, tørka ledelsen støvet av pauseunderholdningen og taua politikere inn på Ullevål-matta for bindende utsagn og holdninger til Vålerenga Stadion så vi veit hvem vi ikke skal stemme på den 12.

-Trodde vi var ferdig med pauseunderholdning av politikere på 80-tallet, da Kjell Magne Bondevik og Johan J Jacobsen hadde straffekonk, under ledelse av sirkusdirektør Tom A Schancke, er en av reaksjonene i forumtråden Valgkamp som pauseunderholdning, mens klanstalsmannen roser hovedstyret for måten de bruker pause og valgkamp på veien mot egen stadion.

– Verken klubb eller klan ønsker valgkamp som pauseunderholdning. Akkurat som om vi noen gang har hatt noe andre ideer til pausa annet en piss og pølse, bedyrer talsmann Kjellsen, i tilfelle noen lurte.

Hva var det så vi fikk i tillegg til pølsa? Bare piss eller?

Med svært begrenset tid til rådighet var det naturlig nok kun de partiene som forventes å kunne farge byen de neste fire årene som var på plass og seansen bar mer preg av appeller enn debatt. Skarheim redegjorde for stadion-prosjektet på vegne av Vålerenga og dermed var det opp til politikerne å mene noe om den videre veien. Noe de egentlig ikke gjorde. Stort sett sa de alle at Vålerenga er fett, stadier er fett og idrett er skikkelig fett.

Og så slang de stort sett på at Klanen også var feite uten at det egentlig ikke var hyggelig sagt selv om det er sant.

Eneste unntaket her var fyren fra Høyre som ikke synes det er noe særlig at kommunen skal legge til rette for stadion verken økonomisk eller praktisk. Dette gjorde vel Høyre til dagens mest troverdige og minst likte parti på samme tid. Respekt. For øvrig fikk han et samlet «Ut med pakket» som tilsvar og har sikkert sånn sett hatt hyggeligere lørdager.

Carl I. Hagen var Fremskrittspartiets mann og trekkes fram kun for latteren og den spredte pipingen han mottok da han roste Vålerenga og Klanen for sitt arbeid mot rasisme og for integrering.

Når andre partier og kandidater ikke trekkes fram, skyldes det rett og slett at det ikke var oppsiktsvekkende, forpliktende, morsomt eller provoserende det de sa.

Vålerenga i dag

Stoldugnad i Bendit-svingen på Ullevål klokka 16

For øvrig skal Vålerenga fortsette suksessen i Nord-Norge der jentene våre i følge Avisa Nordland knuste overlegne Grand-damer 3-2 i går og der rekruttene skal banke gørra ut av noen på Senja Stadion i kveld klokka 19

Legg igjen en kommentar