Dagboka onsdag 3. august 2011

PAOK, Lille-John og Adnan og er ingrediensene i dagens dagbok.   Vi kan kjøpe hele Hellas om vi vil Vi tror vel kanskje det er større sjanse for at de tilreisende drikker Hellas tomt for alkohol enn at folk kommer tilbake og eier hver sin landsby. Du som er på vei til Hellas uten å … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. august 2011»

PAOK, Lille-John og Adnan og er ingrediensene i dagens dagbok.

 

Vi kan kjøpe hele Hellas om vi vil

Vi tror vel kanskje det er større sjanse for at de tilreisende drikker Hellas tomt for alkohol enn at folk kommer tilbake og eier hver sin landsby. Du som er på vei til Hellas uten å reise med Klanen kan skaffe billett gjennom å varsle din interesse ved å sende en mail til frode@sjappa.net eller bare møte opp i resepsjonen på Hotel Olympia, www.hotelolympia.gr. Billettene koster 20 Euro og Sjappa avdeling Thessaloniki holder til i resepsjonen på hotellet og har åpningstid torsdag mellom 10.00 og kl. 11.00.

 

Adnan Haider

Vi gratulerer guttungen med de første 22 årene og håper at du snart bryter vannskorpa fra talent til etablert Tippeligaspiller. Vi har i glimt sett ferdigheter som viser at potensialet er der!

 

Lille-John

John Carew, som ifølge den uoffisielle ryktebørsen er aktuell for Vålerenga, terget på seg Liverpools supportere på Twitter, da han gratulerte Liverpool med uavgjort mot andrelaget til klubben i hans hjerte. Dagboka hadde skjønt det dersom det var skuffa supportere til Follos rekruttlag som raste over ikke å bli nevnt, men tastaturheltene til Liverpool klikka tydeligvis i vinkel, dem om det.

 

Kampen mot Paok

Odense putta fire ganger borte mot Panathinaikos i går, med det resultatet og vår egen kamp borte mot Besiktas for snart en generasjon siden, skal vi ikke avskrive våre sjanser før kampen i morra. PAOk kan godt finne på å undervurdere oss og tro de er videre allerede. Rørekoppen Tom Lund hevdet i sin tid at 2-0 var en farlig ledelse til pause og jeg vil tro at ledelsen 2-0 før kampen begynner om mulig er enda farligere. Teoretisk sett er det i hvert fall mulig å hente opp det svake utgangspunktet vi fikk forrige uke, vi får bare krysse alt vi har. Vi gleder oss over at Hæstad er med i troppen, men der skulle vi gjerne sett Luton også.

 

Vålerenga i dag

Oppladning til gresk aften, med talentspeiding i Norway Cup.

Legg igjen en kommentar