Dagboka torsdag 4. august 2011

Det står 3-0 til Besiktas og Vålerengas drøm om kvartfinale i cupvinnercupen er knust når lagene går til pause. Drillo satte inn Kjellebass og ga gutta tilbake troen i garderoben. Knut Henry Haraldsen, Kjell Roar Kaasa og John Carew satte inn måla som sendte oss til kvartfinale og satte oss i ekstase en time senere. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. august 2011»

Det står 3-0 til Besiktas og Vålerengas drøm om kvartfinale i cupvinnercupen er knust når lagene går til pause. Drillo satte inn Kjellebass og ga gutta tilbake troen i garderoben. Knut Henry Haraldsen, Kjell Roar Kaasa og John Carew satte inn måla som sendte oss til kvartfinale og satte oss i ekstase en time senere. Utfordringen i kveld er mindre, langt mindre, enn underet i Istanbul for litt mer enn 10 år siden. Bare å tenke på den kvelden får blodet til å bruse i kroppen!

 

PAOK

PAOK holder ikke samme nivå som Besiktas gjorde på den tiden, slik sett er underet som må til i kveld langt mindre enn snuoperasjonen foran elleville tyrkere. Dagboka hadde nok hatt mer tro på et nytt mirakel om Luton Shelton var med, men bevares det er fotballspillere i den troppen som faktisk er med i kveld også.

 

Trøst på forhånd

Rosenborg mistet i går muligheten til å få et økonomisk forsprang på Vålerenga tilsvarende helle årsomsetningen vår, gjennom igjen å feile i kvalifiseringen til mesterligaen. Takk og lov for det. Selv om de RBK er klare for play-off i Europaligaen er det som lommerusk å regne sammenlignet med de penga de tapte i går kveld.

 

Kampen i kveld

Innsats og vinnervilje er det som gir oss en mulighet til å komme tilbake etter 2-0 tapet i Oslo. Balltrilling foran eget mål gir oss ikke den muligheten, vi må angripe og vi må skåre mål. Drømmescenarioet er at vi putter tidlig i første omgang og klarer å stresse grekerne. Gruppespillet vil med avansement i kveld være bare to kamper unna og der kan det fort vanke 30-40 millioner, penger som vil komme godt med for å forsterke laget før neste sesong.

 

Vålerenga i dag

Nyter Norway Cup mens vi venter på at gutta skal utrette et nytt fotballmirakel foran 30.000 elleville hjemmesupportere. Hvilken dag det kan bli.

Legg igjen en kommentar