Dagboka tirsdag 2. august 2011

Vålerengas rekruttlag ispedd litt Follo greide bare 3-3 mot et tafatt Liverpool på Ullevaal i går. Hvilken hån det må ha vært for Liverpools heiagjeng fra fjern og nær i går, giddesløse stjerner rusla rundt og lot Vålerengas nest beste spille fotball slik vi knapt har gjort siden fjorårssesongen. Det er temaet i dagens forsinkede … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. august 2011»

Vålerengas rekruttlag ispedd litt Follo greide bare 3-3 mot et tafatt Liverpool på Ullevaal i går. Hvilken hån det må ha vært for Liverpools heiagjeng fra fjern og nær i går, giddesløse stjerner rusla rundt og lot Vålerengas nest beste spille fotball slik vi knapt har gjort siden fjorårssesongen. Det er temaet i dagens forsinkede og korte dagbok.

 

Vålerenga vant

I en kamp som den i går er det vi som er Tromsø eller Odd, det er ingen som forventer at vi skal styre og underholde. Når utgangspunktet er slik, er det lett å glede de fremmøtte. Vålerenga gjorde det. Med sløvt press og halvhjerta kontringer lot Liverpool Vålerenga fremstå som ballsikre og lekne. Endelig satt trekantene våre, vi fremsto som aggressive i gjenvinningsfasen og ikke kan det ha kostet oss mange kaloriene heller. Hadde Strandberg og Stoor stått kampen ut ville vi ha slått et tafatt Liverpool lag. Martins forhold til Follo gjorde at vi slapp inn på noen follospillere som viste at det er litt forskjell i duellstyrke mellom øverste nivå i England og tredje nivå i Norge. Ikke det at det spilte noen rolle, vi vant før dommeren blåste i gang i går. Klingende mynt i kassa var det viktigste av alt, kanskje var det overgangen til Veigar Pàll Gunnarson vi fikk inn i går? Uansett, det kosta lite energi, vi tjente penger og i tilegg gjorde vi en god figur, du får det ikke bedre enn det med klær på.

 

Lars Iver Strand

Hyggelig å se du skårer Lars Iver, alltid moro å se en spiller som har slitt mye få en opptur. Vi håper og tror du lykkes med å finne deg en ny arbeidsgiver i dette vinduet.

 

PAOK

Ingen må tro at det vi viste i går har noe som helst å si for oppgjøret mot PAOK. I Hellas møter vi spillere som spiller for drakta, spillere som ikke driter i sitt publikum, slik Liverpool gjorde i går. Vi vil garantert få mindre tid med kula og møter et lag som vil ofre bestemora si for de 30-40 millionene som er gevinsten for å gå videre. I Hellas kan du kjøpe både Rhodos og Kos for et slikt beløp, så de innsatsen til de gutta blir noe ganske annet enn det vi så i går.

 

Veigard Pàll

Dagboka fredag var svært negativ til at islendingen skulle komme til oss, sett i etterpåklokskapens navn virker islendingen både sympatisk og veltrent, jeg er sikker på at etter en uke eller to i klubben synest jeg han er høy, mørk og mystisk i tilegg, velkommen skal du være.

 

Vålerenga i dag

Norway Cup og overgangsvinduet er vel kanskje det som opptar de fleste i Vålerenga i kveld?

Legg igjen en kommentar