Dagboka torsdag 28. juli 2011

Det er klart for en av årets viktigste kamper Et godt resultat i kveld vil være helt nødvendig for drømmen om avansement. Sist vi møtte PAOK tapte vi på bortemålsregelen. Klarer vi å holde nullen og samtidig putte ett eller to, så har vi gitt oss selv en god mulighet til avansement. Samtidig er selv … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 28. juli 2011»

Det er klart for en av årets viktigste kamper

Et godt resultat i kveld vil være helt nødvendig for drømmen om avansement. Sist vi møtte PAOK tapte vi på bortemålsregelen. Klarer vi å holde nullen og samtidig putte ett eller to, så har vi gitt oss selv en god mulighet til avansement. Samtidig er selv 0-0 et greit resultat, mens resultater som gjør at vi må skåre i Hellas vil svekke mulighetene for mer moro utover høsten.

 

Enda mer Gunnarson

Inge Andre Olsen melder til Asker og Bærum Budstikke at det er uaktuelt å selge islendingen til Rosenborg.  Ellers meldes det på hjemmesidene til Stabæks supportere, Berget det blaa, at Gunnarson har en Stabæk tatovering på skinkene. Den vil nok være en stor suksess i dusjen på Valle eller Lerkendal. Videre meldes det at Nancy skal ha rett til 50 % av overgangssummen ved videresalg, en opplysning som skal stamme fra papirutgaven av VG. Uansett er det slik at man nesten synes litt synd på Stabæk som har satt seg i en situasjon der de jublende sitter og ser på at de blir raidet for sine beste spillere ut fra økonomiske hensyn. Jeg var selv forbanna da vi ikke fulgte opp gullsesongen med å investere tungt i nye spillere for å knesette den posisjonen, men i ettertid kan det være den edrueligheten som har blitt vist de siste åra som gjør at vi har hodet over vannet i dag.

 

 Klanen med uttalelse om ekstreme høyreradikale grupper

På klanens hjemmesider kan du lese at medlemmer av NDL (Norwegian defence League) og EDL (engels mororganisasjon) ikke er velkommen på klanens tribuner eller i Klanen som organisasjon. Der får du også en lengre redegjørelse om bakgrunnen for vedtaket med en henvisning til vedtektene for Klanen som vedtaket er bygget på.

 

Turen til bortekampen mot PAOK

Vi har ingen ny oppdatering fra Veie på antall billetter solgt i går, men er helt trygge på at det haster med bestillingen om du skal til bortemøtet med PAOK. Prisen for to netter i solen er 4500,- for de som bor på enkeltrom og 3.900,- dersom du deler ett dobbeltrom.  Dette inkluderer transport til kampen, hotell og fly!

 

Oppvarmingskampen i går

Flott oppvarming til kampen i dag med Tsjekkisk fotball av god klasse på TV i går. RBKs tap i går var første skritt på veien mot en videre utjevning av de økonomiske forskjellene som RBK har surfet på i årevis. Moro også å se hvor sjokkerte RBK er når de får en internasjonal dommer som ikke rundhåndet deler ut de samme gaver som det norsk dommerstand gjør på Lerkendal. Trønderne mente seg snytt for tre straffer og plasserer seg dermed i samme kategori som TIL. Dere blei rundspillt i 45 minutter og i de neste 45 hadde Victoria Pilzn full kontroll. Jeg satt og tenkte på hva vi skal med Gunnarson, i går så jeg 11 tsjekkere som hadde mer fotball i seg enn den lille islendingen har fastfoodprodukter.

 

PAOK

Det vi lurer på er jo hva PAOK kommer med i kveld, er det et lag vi bør være på talefot med eller vil vi se like stakkarslige ut som RBK gjorde i går? Grekerne er ballsikre og liker å rulle mye ball før de eksploderer fremover. VPN forventer at de kommer i en 4-3-2-1 formasjon og ut fra trenerens uttalelse om at han er fornøyd med uavgjort i Norge, er det vel muligens grunn til å forvente et defensivt anlagt PAOK som angriper langs bakken i lengderetningen når de får og tar overgangsmuligheter.

 

Vålerenga

Det kan være verdt å merke seg at det var et svekket Vålerenga som møtte PAOK i 2009. I bortekampen mot PAOK var det for eksempel Bengt Sæternes og en skadet Panzer-Hagen som utgjorde midtforsvaret.  Til tross for det var det tilfeldigheter som gjorde at Vålerenga ikke satte inn 0-2 i sluttminuttene i Hellas. Grunnlaget for gresk avansement ble lagt på Ullevaal der de satte et frispark i mål fra 25 meter og hvor spissen deres Muslimovic skåret etter å ha løpt fra og gjennom Vålerengas forsvar. Storbæk og berre skåret Vålerengas mål i de to oppgjørene.

 

Vålerenga i dag

Greektrain

Legg igjen en kommentar