Dagboka fredag 8. juli 2011

Torsketemmerne skal få seg to søndager de seint vil glemme. Vålerengas siste sjanse til realistisk håp om gullkamp er seier i begge oppgjørene. Tolvpoengskamp – del  1 Søndag kommer Tromsø til Ullevål for å få bank. Siden vi ikke liker å banke våre egne er det godt Mos sliter litt med lysken og høyst sannsynlig … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. juli 2011»

Torsketemmerne skal få seg to søndager de seint vil glemme. Vålerengas siste sjanse til realistisk håp om gullkamp er seier i begge oppgjørene.

Tolvpoengskamp – del  1
Søndag kommer Tromsø til Ullevål for å få bank. Siden vi ikke liker å banke våre egne er det godt Mos sliter litt med lysken og høyst sannsynlig ikke stiller. Laget er uthvilt etter europaligakampen i går der de stilte med tilnærmet B-lag. Vi finner ikke noe på TILs hjemmesider om kampen søndag, men de gruer seg sikkert. Vif-fotball.no skriver om vålerengaovertak på Ullevaal og har fyldig statistikk. Harmeet fikk et tullete gult kort i forrige kamp og må stå over. Bojan er tilbake. Ingen er spesielt sjuke.

Med seier i kampen søndag kveld er vi på skuddhold i gullkampen. Gjentar vi bragden i del 2 av denne tolvpoengeren er vi med igjen for fullt. Men gutta må holde seg i skinnet. Alle disse må stå over i Tromsø om de får kort på Ullevål søndag: Fegor Ogude, Mohammed Fellah, Kristofer Hæstad og Stefan Strandberg.

Én mur i Norge
Sånn skal det være, takke nei til utlandet og tredobbelt lønnstilbud for å få lov å være i Vålerenga. Så godt trives André Muri i Vålerenga at han ønsker å bli her ut karrieren, topp motivert av å være med på oppturen, og han håper å vinne minst ett seriegull i løpet av de kommende årene. Han spiller gjerne til han er 40 og har ingen ting i mot å fortsette lenger enn kontrakten som går ut i 2015. Alt dette i følge tv2.no i går.

Vi tar oss et par murere for de vakre ordene. Takk, André!

Åtti tusen i bot
At boten for blussinga i Fredrikstad 16.mai ble så stor som den ble, er på grunn av at vålerengas supportere har vært innblandet i liknende hendelser altfor ofte, sier NFF. Vålerenga anker boten da det etter vårt skjønn ikke er tatt hensyn til all dokumentasjonen som er sendt inn i forbindelse med saken, sier Pål Breen til vif-fotball.no, og påpeker at at økningen i boten i forhold til lignende hendelser er urimelig stor, og sier videre:

– Vi har god dialog med Klanen, og vi er klare på at ulovlig bruk av pyroteknisk materiale er noe vi er sterkt i mot. De få som bruker pyroteknikk ulovlig på kamper ødelegger for mange som er glade i Vålerenga. Store utgifter i bøter går til slutt utover den sportslige driften også, og det går utover omdømmet til klubben.

– Samtidig er vi enige med Klanen i at lovlig og dertil forsvarlig bruk av pyroteknikk kan være en positiv stemningsskaper på tribunen, og derfor intensiverer vi også arbeidet med å legge til rette for at Klanen kan få til dette, avslutter Breen.

Det har ikke lykkes VPN å få noe svar fra NFF om det reageres mot FFK på grunn av at gjerdet på det overfylte bortefeltet sviktet. Sikkerhet i fokus? Når det gjelder trygge bluss, ja! Men overfylte tribuner med tekniske feil, nei.

Hvor er logikken?

Vålerenga i dag
Vålerenga 2 – Hasle/Løren i Vallhall kl. 19, Håvard Nielsen er med i troppen

Legg igjen en kommentar