Dagboka fredag 1. juli 2011

Null poeng i forgårs, tre poeng i morgen. Og hele fire måneder til vi henter vår fortjente medalje. Nei, da, gullet glapp ikke onsdag kveld. Ni poeng høres saftig mye ut, men gjør Vålerenga jobben i hengekampene mot Odd og Tromsø er avstanden plutselig redusert til tre, samtidig som vi tar et solid jafs av … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. juli 2011»

Null poeng i forgårs, tre poeng i morgen. Og hele fire måneder til vi henter vår fortjente medalje.

Nei, da, gullet glapp ikke onsdag kveld. Ni poeng høres saftig mye ut, men gjør Vålerenga jobben i hengekampene mot Odd og Tromsø er avstanden plutselig redusert til tre, samtidig som vi tar et solid jafs av luka opp til Tromsø. Sånne tanker er til å bli glad av. Tankene på den fordømt uheldige dagen å møte Molde på om en måned, er bare til å surne av, og ikke hjelper det å sutre over det heller. Planene er spikra. Dett var dett. Ikke noe mer å gjøre med. Tenk positivt. Lørdagskamp borte er midt i blinken.

Men først er det lørdagskamp hjemme. Mot Godset. Dette kan bli festlig. Kanskje like festlig som i fjor. Se glimt fra 4-1 massakren i fjor her og statistikk her. Luton er i slag og slår til igjen. Det er meldt et par regnskvetter som ikke bør skremme noen fra å overvære sesongens hittil morsomste vålerengakamp.

Apropos regn. Blir det mye nok går det ofte ut over baneforholdene. Skottland er et drømmeland for dem som liker slikt. Forrige helg arrangerte Edinburgh VM i gjørmefotball. Et fotballtrenerlag fra Østfold forsvarte Nordens ære i kvartfinalen, og som bakre skanse plasket en ferierende vpn-er. Han er det store rundt ballen på bildet nederst. Etter det strengt tatt unødvendige tapet i kvartfinalen mot Tyskland gled han naturlig inn som nyvasket midtsidebabe i Rakkestad Avis. Er det rart VPN ønsker å være anonyme?

Apropos anonym. Det er juli og ferietid. Selv vi i VPN har gjort oss fortjent til noen fridager. Bær derfor over med oss at innholdet i dagbøkene utover sommeren faktisk kan bli enda tynnere enn i dag, men vi lover å holde det gående. Om dette løftet virker som en trussel, lover vi å gå i oss selv.

Apropos å gå for seg selv. Det er sommer og vpn-erne går sine egne veier. Eller de flyr. Men de som sliter med kostbar overvekt tar tog. Redaksjonen venter på vålerengarelatert nytt fra Sibir, Mallorca og gamle Rom. Eller fra Kaukasus for den saks skyld. Hvor du enn befinner deg i verdensrommet denne sommeren, del ferieminnene med oss som må sitte igjen hjemme. Ord – lyd – og bilder med vålerengavri sendes til kontakt_oss(ÆTT)vpn(DÅTT)no

Apropos kryptiske e-postadresser. Her er én til: frode(ÆTT)sjappa(DÅTT)net. Dit henvender du deg om du vil ha plass på flyet til Yerevan i Armenia onsdag den 20. juli kl. 0800. Onsdag var det 10 ledige plasser i 148-seters Boeing 737 der Klanen har booka 100 seter. Les mer på klanen.no. Kjapp deg!

Vålerenga i dag
Damefotball og sommerquiz på Bohemen

Legg igjen en kommentar