Dagboka torsdag 30. juni 2011

Vålerenga spilte sin beste kamp for året, men ble belønnet med tap mot Molde. Sånt tåler vi, men vi tåler ikke at klubben legger til rette for nytt tap mot gullfavoritt Molde om en måned. Det var veldig mye riktig i Vålerenga i går, men det gikk galt.  Vi førte kampen og hadde sjanser i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 30. juni 2011»

Vålerenga spilte sin beste kamp for året, men ble belønnet med tap mot Molde. Sånt tåler vi, men vi tåler ikke at klubben legger til rette for nytt tap mot gullfavoritt Molde om en måned.

Det var veldig mye riktig i Vålerenga i går, men det gikk galt.  Vi førte kampen og hadde sjanser i fleng. Straffe ble vi snytt for også. Synd. Les hvorfor og hvordan i VPN-referatet her.

Vi gleder oss stort over framgangen på banen og ser fram til å slakte Strømsgodset mandag.  Men løfter vi blikket en måned fram i tid blir vi jævla sure. Da skulle vi liksom komme i gang i Europa og samtidig legge grunnlaget for gull her hjemme. Folka på Valle bekrefter at det var de som ønsket lørdagskamp den 30. juli. Vi fatter ikke hva som har gått av dem. Mest sannsynlig har de ikke lest hovedterminlista. Og det hjelper lite at lille VPN påpekte kommende forviklinger allerede i dagboka 11. april da det ble kjent at Vålerenga skulle møte Liverpool mandag 1. august. Den gangen skrev vi:

At vi kommer til å tape er sikkert. Det ble 1-4 forrige gang, og da stilte vi med ganske toppa lag. I år kan vi ikke skjønne annet enn at det blir mange andrevalg i førsteelleveren til Vålerenga. Alternativet er å avlyse kampen slik det ble gjort i fjor. Da skulle Liverpool gjennom kvalik til europaligaen på samme tidspunkt. I år er det Vålerengas tur. Vi har vel viktigere ting å ta oss til enn å sparre mot en gjeng scousers. Kampen er fastsatt til mandag 1. august klokka 19. Ta en titt på dette spekka programmet til Vålerenga:

Torsdag 28.juli UEFA Europa League kvalik, 3. runde, kamp 1
Søndag 31.juli Molde – Vålerenga (
jada, vi veit den er flytta til lørdag, det er jo noe av poenget, men det visste ingen i april!)
Mandag 1.august Vålerenga – Liverpool
Torsdag 4.august UEFA Europa League kvalik, 3. runde, kamp 2

Har vi egentlig et problem?

Nei, kanskje løser dette seg av seg selv. Vålerenga blir sparka ut av Europa allerede etter 2. kvalifiserende runde. Jippi!

Da trenger vi i hvert fall  penga fra liverpoolkampen.

Det eneste vi har fått vite fra Valle er at liverpoolkampen er veldig viktig økonomisk og at det er den som gjorde at Vålerenga ønsket å møte gullrival kun to dager etter  en eventuell Europaliga-kamp.

Så kan man spørre seg om ikke toppidrettsutøvere burde klare å spille kamper annenhver dag. Svaret er at det ikke er vanlig.

Og til dem som fabler med tanken om at det bare er å stille redusert lag mot Liverpool, svarer vi at Vålerenga 2 spiller kamp samme dag. Snakk
om planlegging.

Her har noen driti kraftig på draget.

Vålerenga i dag
Vente på at Breen & Co blekker opp en forklaring på den fatale flausen.

Legg igjen en kommentar