Dagboka torsdag 23. juni 2011

Sankthansaften er ikke som den en gang var, men det har den heller aldri vært. Ikke dagboka heller. Sju tippeligalag trengte fire runder på å bli slått ut. Vålerenga klarte seg med to, og er best i klassen. Sju tippeligalag pluss Alta står igjen, klare som egg til å slite seg ut fånyttes utover høsten. – … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. juni 2011»

Sankthansaften er ikke som den en gang var, men det har den heller aldri vært. Ikke dagboka heller.

Sju tippeligalag trengte fire runder på å bli slått ut. Vålerenga klarte seg med to, og er best i klassen. Sju tippeligalag pluss Alta står igjen, klare som egg til å slite seg ut fånyttes utover høsten. – Den klokeste gir seg, sa mammaen min når jeg tapte en krangel, for det gjorde jeg alltid. Odd valgte klokelig nok en annen vei enn Ullevålsveien i går, etter utallige mislykte semifinaler dette tusenåret. Gi seg mens leiken er god, er fornuftig taktikk. Overlate til røkla og RBK å storme videre mot finalesølv og evig glemsel. Spare krefter til hengekampen mot Vålerenga. Takk, forresten, lille Odd, for at dere gikk med på å utsette kampen oss i mellom da vi trengte det som mest. Nå møtes vi til seriefotball i kvartfinalehelga fjortende august om det ikke rabler helt for NFF. Men det gjør det vel. NFF er troendes til alt. Det rabla for dem når de sløyfa budrunde om TV-rettighetene. Mistankens slør om korrupsjon har de selv viklet seg inn i etter avgjørelsen som vil få de fleste toppfotballklubbene til å slite med sponsorinntekter når produktet ikke vises på riksdekkende gratis-TV. Gratulerer, Yngve! Hjembygda di lokka og loppa fylkeskommunen til å sprøyte millioner av skattekroner inn i Fosshaugane Campus, mens resten av fylket sliter med å opprettholde skoleplasser. Økonomi har du peiling på.

Ellers er det ikke særlig mye å si om det meste. Etter værmeldinga å dømme blir det vanskelig å fyre opp sankthansbålet, så det lureste er å velge innendørsaktiviteter i dag, for eksempel byderbyet mellom Vålerenga-rekruttene og Skeid i Vallhall klokka 19. Tørr hengekamp eller våt hengekøye? Valget er ditt. Stiller du i Vålerenga- eller Skeid-drakt kommer du like gratis inn som heldiggrisene med sesongkort på Ullevaal. Vålerengas barne- og ungdomsspillere under 18 år har tilsvarende flaks, mens resten loppes for en femtilapp i døra.

Til slutt en viktig melding om reiseopplegget til Vålerengas bortekamp i kvaliken til Europaligaen mot FC Mika 21. juli:

Avreise onsdag morgen 20. juli direkte med fly fra Oslo til Yerevan, Armenia. 1 overnatting på hotell og retur direkte til Oslo rett etter kamp torsdag kveld. Turen tar ca fem timer. Prisnivået vil ligge på cirka 6000-6500 kroner per person i dobbeltrom. Dette inkluderer charterfly, busstransport i Armenia, samt en natt på hotell.

For å måle interessen for dette turopplegget til denne prisen, er det viktig at du sender SMS med kodeord SJAPPA til nummer 2440 dersom du er interessert til å bli med på dette turopplegget. Dette er ikke en bindende påmelding, men det er likevel viktig at de som er interesserte melder fra med en gang slik at vi kan jobbe mer effektivt når vi får tilbud på fly, sier Frode på klanen.no. Så synes du dette blir for dyrt – ikke send SMS!

Og helt til slutt en vel så viktig melding om turen til Kristiansand søndag:

Klansbussen kjører til Kristiansand. Avreise fra Bohemen søndag kl. 11.00, rett hjem etter kamp. Vi drar på pub før kampen. Som vanlig har vi mat, drikke, samt liflige toner og lytte til… Bussbilletter kjøpes i Sjappa for kun kr 400,- tur/retur. Vi har fått plass på kortsiden på felt I1. Prisen på dette feltet er i kr 180,- og kampbilletter kan bare kjøpes her

Legg igjen en kommentar