Fikk trøkk av lillestrøm

Vålerengas damer hadde en enestående sjanse til å gå videre fra 3. runde i cupen for damer. Alt de behøvde å gjøre var å grøfte et Lillestrømlag som ble slått i vinterens sesongoppkjøring. På ett vis var kampen raskt unnagjort. Før uret viste fem spilte minutter trilla Lillestrøm inn sitt første mål før Vålerenga dyttet … Fortsett å lese «Fikk trøkk av lillestrøm»

Vålerengas damer hadde en enestående sjanse til å gå videre fra 3. runde i cupen for damer. Alt de behøvde å gjøre var å grøfte et Lillestrømlag som ble slått i vinterens sesongoppkjøring.

På ett vis var kampen raskt unnagjort. Før uret viste fem spilte minutter trilla Lillestrøm inn sitt første mål før Vålerenga dyttet ballen i eget mål kun ti minutter senere. 0-2 etter 15 minutter er gjerne et dårlig utgangspunkt. Heldigvis er verden litt mer nyansert enn dette. Før Lillestrøms andre mål besøkte Vålerenga motstanderen flere ganger. Etter det andre målet jevnet omgangen seg mer ut. Om Lillestrøm følte de kontrollerte betviles ikke på noen måte. Allikevel så det mer ut som om Vålerengas damer fikk bedre fokus og fikk til sine ting.

Den andre omgangen var vel strengt tatt ikke like jevn. Selv om Vålerenga fikk noen sjeldne raid var de aldri så farlige som Lillestrøms to stolpeskudd. Samt at Lillestrøms damer i hovedsak styrte spillet. At dette er to lag som spiller i forskjellige divisjoner kom klart frem. Når det er sagt jobber Vålerenga godt og har ingen ting å skamme seg for etter avskjeden med cupen i en kamp som endte 0-2.