Terningkast runde 6

Dette var en runde og en kamp jeg hadde sett frem til. Ikke bare fordi jeg sikkert jobbet 60 timer denne uken, men også fordi arvingen skulle være med på kamp for første gang etter at hun utviklet et minne. 3 fingre gammel og i Vålerengadrakt var hun klar til å bivåne Vålerenga for første … Fortsett å lese «Terningkast runde 6»

Dette var en runde og en kamp jeg hadde sett frem til. Ikke bare fordi jeg sikkert jobbet 60 timer denne uken, men også fordi arvingen skulle være med på kamp for første gang etter at hun utviklet et minne. 3 fingre gammel og i Vålerengadrakt var hun klar til å bivåne Vålerenga for første gang uten at det skulle bli hastebleieskift i en trapp eller lignende. Får satse på at hun kan få bedre opplevelser senere i sesongen.

Fredrikstad – Lillestrøm 1-1 (0-0)
Et bra resultat. Det ble bare delt ut 2 poeng her takket være Staw sine glatte hansker og en fantastisk takling av han i forsvaret til FFK som ligner på BiG Brother-Rodney på overtid. Samme taklingen sørget for rødt kort og karantene mot oss. I tillegg fikk Horn og Elyounoussi gule kotr og må være forsiktige mot oss for å unngå karantene i neste kamp. Alt dette er hjelp – og gudene skal vite at vi trenger hjelp.

Vålerenga – Brann 0-2 (0-1)
En utrolig rævva kamp. Vi har spillere som prøver men som ikke evner og vi har spillere som ikke evner å prøve. Jeg tro jeg nevnte for sidemannen i kampens 6. minutt at Singh virket å være av, Noen minutter senere var konklusjonen vår at det var på tide å bytte ham. Så ble det spilt i 65 minutter til før byttet kom. En slett kamp der Singh etter min mening hadde en av de dårligste dagene noen spiller i VIF har hatt i moderne tid. Og 2 min på overtid på fikk Ogude nok et idiotisk gult kort, men det kunne vært verre – vi kunne vært Lyn.

Strømsgodset – Tromsø 1-1 (1-1)
Et i utgangspunktet veldig bra resultat for oss. 2 lag som er tippet på øvre halvdel avgir poeng. Faktisk er de nummer 1 og 2 på tabellen da kampen spilles.

Haugesund-Stabæk 3-4 (1-3)
Haugesund er ikke lenger et godt hjemmelag. Det er jo positivt med tanke på at vi møter dem rett over nasjonaldagen. Man må likevel score 4 mål for å slå dem hjemme og det er jo negativt siden vi har scoret 5 mål siden medio mars.

Odd Grenland – Sarpsborg 1-0 (1-0)
Kjedelig møter kjedelig og dt hele avgjøres av at en på nærmere 40 klarer å tuppe inn en ball for 3 meters hold. Seieren har i ettertid blitt kalt deres viktigste seier på flere år. Så stakkarslig.

Start – Aalesund 2-3 (1-2)
Aalesund signaliserer at de aspirerer til en plass på øvre halvdel. Det er derfor hyggelig for dem at vi har en plass der til låns. Uavgjort hadde uansett vært det beste

Molde – Rosenborg 0-2 (0-1)
Dette hadde vært en kamp det hadde vært behagelig å få uavgjort i. Hadde vi vunnet mot Rosenborg hadde vi hatt 9 poengs forsprang på dem. Nå ligger vi bak dem på målforskjell.

Sogndal – Viking 0-0 (0-0)
Hyggelig at lagene som ligger bak oss heller ikke får det til. At de spiller uavgjort er jo bra selv om begge tar poeng og kryper litt nærmere oss.

Gjennomsnittlig terningkast: 4,6

Kampen vår var grusom, men i flere andre kamper så fikk vi resultater som for oss var nærmest optimale. Synd vi ikke klarer å utnytte det.

Les også:
Terningkast runde 5 snitt 3,5
Terningkast runde 4 snitt 5,6
Terningkast runde 3 snitt 4,6
Serierunden sett i terninger (serierunde 2)  snitt 5,4
Denne runden sett i terninger (første serierunde)  snitt 5,6

Legg igjen en kommentar