Dagboka fredag 1. april 2011

Endelig kamp, og vi anbefaler alle å være tidlig ute siden det forventes lange køer ved billettluka på grunn av trykkfeil. Og vi slår et slag for kjøp av sunne matvarer, uten dermed å kreve at du nødvendigvis skal spise fisken. Snarere tvert i mot. Og så har vi delt ut gratisbilletter. Se torsken, se … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. april 2011»

Endelig kamp, og vi anbefaler alle å være tidlig ute siden det forventes lange køer ved billettluka på grunn av trykkfeil. Og vi slår et slag for kjøp av sunne matvarer, uten dermed å kreve at du nødvendigvis skal spise fisken. Snarere tvert i mot. Og så har vi delt ut gratisbilletter.

Se torsken, se torsken. Torsken kommer nå!
Som vi nevnte i dagboka i går, gikk det rykter om store problemer med kveldens TIFO på Ullevaal. TIFO-gruppa  melder nå at på grunn av at dårlig kvalitet på tøy og duk kombinert med at symaskinen plutselig sa natta, så  har  gruppas arbeid denne uka gått rett i dass. De ber derfor folk ta med eget tifo-materiale hjemmefra.  Først var tanken å oppfordre til å kjøpe ekstra flagg og skjerf  for å skape  en overveldende fargerik tribune, men en halvsubben type borte i hjørnet syntes idéen stinka. Et par øl seinere samlet gruppa seg om å arrangere tidenes største spontanvisuelle, aromatiske TIFO. Herved oppfordres alle som skal på Ullevaal i kveld om å ta med seg følgende:

Alle på Klansfeltene: 1 fersk torsk eller annen saltvannsfisk
Alle på Bendit:  Fiskehov, hummerteine, garn eller kastenot
Alle på Hafslund-tribunen: En tegning av en fiskebåt på blå bakgrunn i A3 format

Husk å holde torsken (eller andre saltvannsprodukter og  tifoelementer som er nevnt ovenfor) over hodet helt til begge lagene er presentert.

Får vi dette til å funke kan det hende vi prøver å få folk til å ta med landbruksprodukter mot LSK , sier en utrøstelig, men likevel forhåpningsfull leder av TIFO-gruppa.

En strek i regninga – strekkodefeil på sesongkortene
Som nevnt andre steder tidligere har en trykkfeil ført til at mange sesongkort har fått  samme strekkode. Strekkoden er identifiserings-merket som gjør kortet gyldig som inngangsbillett til Ullevål. Kortene må derfor oppdateres i billettluka på Ullevål, ved Dråpen, før det vises ved inngangen. I billettluka har de maskiner som ved hjelp av navnet og tallkodene  oppdaterer og påfører kortet ny unik strekkode på et blunk.  Om du velger å ikke oppdatere, er risikoen stor for å bli avvist ved telleapparatene.  Oppdateringstjenesten vil være tilgjengelig kun på Ullevål, men  vil fungere foran hver hjemmekamp ut sesongen.

Det er ukjente årsaker som har gjort at pressa på trykkeriet kun har produsert ti forskjellige strek-serier. Dette skaper problemer for telleverket som leser kortene, det vil tolkes som at flertallet av publikum forsøker å komme inn på det samme kortet flere ganger.

Dette gjelder kun førsteopplaget av kortene. Er man usikker på om kortet er fra første eller andre opplag kan dette enkelt kontrolleres ved å se etter to tykke og en smal strek på slutten av strekkoden. I så fall har man fått kort fra førsteopplaget og må oppdatere dette.

Det kan være lurt å møte opp tidlig ved Dråpen da det fort kan bli lange køer ved billettluka. Vi poengterer på det sterkeste at Sjappa ikke kan hjelpe noen med dette, så vennligst ikke plag personalet der, de har alltid mer enn nok hektiske timer på kampdagene.

Overgangsnytt
Libyas utenriksminister, Musa Kusa, meldte overgang til England onsdag, men kan få problemer med  immunitet. Vel, med et slikt navn kan vel hvem som helst slite litt.

Vålerenga har åpnet armene for en aldri så liten rebell. Spissen Isaac Boakye er tatt inn i varmen og fikk 1-års kontrakt i tolvte time. Les mer om ham her.

Kjetil Rekdal har rustet opp etter at det gamle luftskytset ble solgt til Japan. Ny tremetersmann er klar.

Ålesund kvittet seg i fjor med sin lange spiller, Jon Magne Århøy. Høy som et år, men det var i fjor. I år så vi hvordan Ålesund ble tvunget til å spille ballen langs bakken mot Fredrikstad, noe som fordrer altfor gode tekniske ferdigheter hos spillerne. Derfor har Ålesund signert Sander Post. Slampen måler imponerende 1.99 på sokkelesten. I Ålesund er Post den andre spilleren i historien som utgjør en umiddelbar trussel for flytrafikken. Det synes klart at lærdommen Rekdal har med fra sin karriere i Tyskland,  er at man må satse på en overlegen luftstyrke for på den måten å etablere seg på motstanderes territorium og befeste enkelte områder på banen. Lurt i starten, men det gikk vel ikke så veldig greit med Luftwaffe til slutt.

Mye skal ha mer
Vi har bedt leserne forklare oss hvorfor nettopp han eller hun  fortjente to gratis billetter til kampen i kveld. Valget falt på Carlito Love Mollén som ikke fikk barnevakt for å gå på kamp hvis han ikke fikk gratis billetter. Så nå får han dobbelt opp.

– Jeg har fått beskjed om at jeg får barnevakt KUN hvis jeg vinner denne konkurransen… I tillegg har jeg besøk fra London som er rimelig keen på å få oppleve norsk fotball på sitt beste! Need those tickets!

Urettferdighetsfaktoren er temmelig høy i dette tilfellet, vi innrømmer det.  Men vi har våre baktanker og har inngått avtale med mannen om at han får VPN-torpedoer på døra om ikke Dagboka får en skriftlig tilbakemelding, ikke bare om hva engelskmannen  synes om norsk fotball på sitt beste (Vålerenga), men også sammenliknende  kommentarer om norsk fotball på sitt verste (AaFK)

Vålerenga i dag
Fredagsquizen på Bohemen er avlyst av en eller annen grunnLegg igjen en kommentar