Dagboka mandag 28. mars 2011

En dårlig dag på jobben for lag både med og uten vålerengaspillere. Landskamphelger er trøtte greier. Tellefeil Hønefoss trengte 12 mann på banen i andre omgang for å opprettholde jerngrepet de har hatt på Vålerenga siden i fjor. Andrea Lomberto la ikke spesiell vekt på det, men sladra for ordens skyld til dommern, og var … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. mars 2011»

En dårlig dag på jobben for lag både med og uten vålerengaspillere. Landskamphelger er trøtte greier.

Tellefeil
Hønefoss trengte 12 mann på banen i andre omgang for å opprettholde jerngrepet de har hatt på Vålerenga siden i fjor. Andrea Lomberto la ikke spesiell vekt på det, men sladra for ordens skyld til dommern, og var for øvrig fornøyd med utbyttet av kampen. Utbyttet var blant annet et tap, der Dawda og Lafton sto for nettkjenningene.Les mer her og der på vif-fotball

Ingen spesielt dramatisk kamp, dramatikken utspilte seg mest før avspark. Å legge skylden for forsinket vålerengabuss på trafikk-kork høres naturstridig ut. Det skal en viss befolkningsmengde til for å skape slike tilstander, sannheten om Ringerike er at det er et sted folk går og vandrer på stille stier. GPS-en på spillerbussen hadde enten hengt seg opp eller så var den montert opp ned så kartleseren fant ut at det var 26 og ikke 62 kilometer til det lille tettstedet som er så knøttlite at du må være spesielt årvåken for å få øye på det. Bussen rulla av gårde fra Valle i god tro på flust med tid i forhold til avstandsmålingen. Det gikk gæernt og laget var ikke på banen før en drøy halvtime etter avspark. Er det rart vi taper?

Og som om ikke det var nok, så viste opptellinga av første elleveren en mur i manko. Han skulle spille landskamp dagen etter, det sørget for startproblemer for laget vårt.

Opptellinga på Ullevål lørdag var av den enkle sorten, men avdekket store mangler. Ikke en eneste vålerengaspiller på banen. Like bra sier de som frykter skader på gutta våre. Bedre med en på vålerengaspiller på benken enn ti på banen eller sagt på en annen måte: En vålerengaspiller på benken var bedre enn de ti på banen, eller elleve da, om dere absolutt skal pirke. Andre Muri slapp unna opplevelsen uten andre mén enn kalde skinker, helt frie for frostskader.

Om Norge mistet seieren på grunn av dansk flaks da skuddet fra Rommedahl fra seksti meter suste inn i nota bak Jarstein, eller om Norge reddet uavgjort på grunn av dansk uflaks da det neste sekstimetersskuddet fra Rommedahl gikk i tverrliggeren, har vi ingen formening om, men opptellinga av poeng og synsingen om åssen vi skal samle flere for å komme oss til sluttspillet, er vi tvilsomme til. Norge er ute. Vi får en runde med en eller annen toer, men så er det slutt.

Etter kampen telte vi opp sitteplassene. Feil der også. Alt for mange stoler på felt 228.

Du mekker for flere enn bare deg sjæl – no. III
I morgen,tirsdag 29.3 er det tid for skruing og bæring igjen. Den morsomme og meningsfylte veien. Bort med stoler fra felt 228. Oppmøte kl 16.00 ved teknisk inngang, inngang nummer 3.

Lønn får du himmern, øl drikker vi på Bohemen etterpå.

Gratulerer til Line med nytt skjerf
Facebookpremie – konken fortsetter. På søndag vant Line Søndergaard Rognmo et skjerf i VPNs konkurranse. Da rundet VPN 1800 personer som liker oss på Facebook og dette måtte selvsagt feires. Fremdeles ligger det fete premier i potten, sånn som abonnement på Vål’engamagasinet, DVD-filmer og den nye drakta.

Vil du også vinne? Neste premie trekkes på 1850 tilhengere. Alt du trenger å gjøre er å gå til VPNs Facebooksider. Trykk ”liker” på toppen. Deretter forteller du alle dine venner om Vålerenga På Nett og alle premiene vi kaster etter dere om dagen, gjerne ved å trykke ”del” nede til venstre på siden. Drakta går når lista viser 4000 som liker. Mer om konkurransen kan du lese her.

Vålerenga i dag
Bare fire dager til fotballen ruller igjen

Legg igjen en kommentar