Dagboka onsdag 16. mars 2011

Det er lite nytt, men allikevel, det er kun et spørsmål om dager før vi er i gang med årets sesong. Dessuten så nærmer det seg nybygg både her og der. Det drar seg til En kan ikke si tilbudet på fotball er dårlig for tiden, ikke minst med tanke på at det spilles svært … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. mars 2011»

Det er lite nytt, men allikevel, det er kun et spørsmål om dager før vi er i gang med årets sesong. Dessuten så nærmer det seg nybygg både her og der.

Det drar seg til

En kan ikke si tilbudet på fotball er dårlig for tiden, ikke minst med tanke på at det spilles svært gode kamper både her og der, for eksempel som i går kveld i Manchester og i Munchen. Men egentlig og innerst inne så vet vi alle at det ikke skjer en dritt. Avisene er nå så desperate at de a) lager tabeller basert på eliteserielagenes treningskamper med eller uten fantasifulle normaliseringer b) spør supporterene om hvordan det skal gå. Sistnevnte senest i Dagbladet der talpersonene i alle supportergruppene blir bedt om å tippe egne lags prestasjoner, hvem som tar medalje og hvem som rykker ned. Verdt å merke seg er hvor mange som tipper egne lag sånn ca. på 5. plass eller deromkring. Samt, av størst interesse for oss, at såpass mange tipper Vålerenga (og RBK selvsagt) i gullkampen.

Skummelt det der. Så la oss heller snakke om noe hyggelig: I tillegg til de vi nevnte i går så skal også Håvard Nielsen og Etzas Hussain ut i landskamp, og det for selveste G19 selv om begge egentlig hører hjemme i G18. Det blir dobbeltkamp mot Polen i perioden 24. – 29. mars i følge vif-fotball.no. VPN gratulerer.

Så. Tilbake til virkeligheten. Førstkommende lørdag kl. 16.00 møter Vålerenga Viking i Stavanger. Det er bare noen få dager til. Vålerenga åpnet også mot Viking i fjor, da på hjemmebane. De fleste husker antagelig Moas flotte mål. Det syntes der og da at han hadde funnet scoringssporet igjen etter det dårlige året. Helt sant var ikke det, men det var nok en forvarsel om at han ville greie å komme tilbake med tid og stunder. Og det greide han. Det var også et tegn på at Vålerenga var fryktinngydende framover og så litt frynsete ut bakover på hjemmebane. Også det viste seg å holde stikk, men motstanderlagene greide overraskende sjeldent å utnytte det tilsynelatende svake forsvaret, samtidig som angrepsspillet stort sett bare ble bedre og bedre.

Vi må innrømme at vi frykter første kamp borte mot Viking, men krysser fingrene for at de fantastiske tendensene vi så i fjor fortsetter i år.

Stadionnytt

En skal ikke glemme at Vålerenga er dypt inne i prosessen med å bygge stadion, selv om første spadetak ikke er tatt ennå. Siste nytt snappet opp på vif-fotball.no er at Vålerenga Fotball og NCC Property Development AS skal gjennomføre eksklusive forhandlinger om utvikling av et nytt stort eiendomsprosjekt på Valle Hovin. Dette prosjektet skal muliggjøre bygging av et nytt stadionanlegg. Utbygging av tomtene og stadion forutsetter ny regulering av området, og saken kan bli behandlet i Bystyret rett før eller rett etter sommerferien.

Flere detaljer finnes på vif-fotball.no

VPN-nytt

Etter en uendelig lang utviklingsperiode, ser det ut til at det skal løsne for «nye VPN». Følg med, det kan tenkes endringene kommer raskere enn du aner.

Legg igjen en kommentar