Dagboka onsdag 19. januar 2011

Helsvart? Ikke rart. Stiller du i svart, blir det svart. Dagboka gir egentlig beng i treningskamper. Tap for Hamarkameratene Vi gikk på en smell i går. Doffen forteller VIF-TV hvorfor: – Det var et stygt resultat og det vi presterte var ikke så veldig mye bedre enn resultatet tilsier, så det var en helsvart dag … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. januar 2011»

Helsvart? Ikke rart. Stiller du i svart, blir det svart. Dagboka gir egentlig beng i treningskamper.

Tap for Hamarkameratene
Vi gikk på en smell i går. Doffen forteller VIF-TV hvorfor:

– Det var et stygt resultat og det vi presterte var ikke så veldig mye bedre enn resultatet tilsier, så det var en helsvart dag

Hæstad synes det er vanskelig å peke på en enkelt ting som gikk galt, når han blir spurt.

– Det tar tid hvis jeg skal ramse opp alt. Vi får ikke til tempo i ballbehandlingen og det går for seint og vi er veldig sløv i duellspillet. Det er mye som ikke stemmer.

Tja. Hva kan man si?

Arbeidsuhell? Tidlig i sesongen? Lite samspilte, og ukjente spillere?

Martin Andresen sier det slik:

– Dette var dårligere enn hva jeg hadde håpet og trodd, men nå har alle gutta fått gjennonført 90 minutter og det er mange som ikke har spilt i disse posisjonene før og vi henger ikke helt sammen. Det som er å ta med seg er at gutta får kamppåvirkning og kjenner at det er et stykke igjen.

På spørsmål om hvordan det er mulig å tape for et Adeccoligalag svarer Martin slik:

– Nå starter jo ikke vi med noe Tippeligalag i dag. Vi har en 4-5 stykker som er A-lagsspillere, og resten er 95, 94 eller 93-gutter (16, 17 eller 18 år) og det er jo sånn det er. Men det kunne jo fort blitt både 5 og 6 mål imot. Men dette er ikke i nærheten av godt nok.

OK. Vi stiller med ferske bein, unge sådanne, mange nye og de etablerte spillerne var 4-5 stykker. Vi kan godt ta en del arbeidsuhell før sesongstart vi – det ligger i sakens natur at treningskamper er til for nettopp det: Å trene på å bli bedre. Å få en slik vekker er muligens ikke veldig negativt i det hele tatt. Man blir kanskje – eller garantert – mer skjerpa til neste kamp.

Og til helga reiser laget til Spania. La Manga venter. VPN sier som sant er: La La Manga bli La Manga. Det er ved seriestart poengene deles ut.

Fra Nordøst til Oslo Øst
I treningskampen mot HamKam tirsdag kom midtbanespiller Etzaz Hussain (17) inn for Shåresh Ahmadi etter pause. Hussain er under proffkontrakt med Manchester United, og har flere U-landskamper for Norge.

– Vi er i dialog med Manchester United om en overgang for Etzaz, men alt det formelle er ikke i orden så han er fortsatt Uniteds eiendom, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

– Det er vårt håp at det formelle skal komme i orden snarlig, og vi er glade for at United ga Etzaz lov til å spille treningskampen mot HamKam selv om overgangen ikke er i orden.

Hussain er fra Langhus i Akershus og debuterte for a-laget til Langhus i 3. divisjoin som 14-åring. Han hospiterte for Vålerengas juniorlag under Junior Elite Turneringen (JET) på Hamar i 2008. Da var han troppens yngstemann og viste seg fram i den avgjørende gruppespillkampen mot Nord-Sjælland. Hussain fikk tillitt fra start og kvitterte med å sende Vålerenga i ledelsen etter 30 minutter da han dunket ballen i krysset fra 30 meters hold.

Alt dette er sakset fra klubbens sider.

Og vi som trodde at alle unge talenter i United skulle til Molde. Så feil kan man altså ta. Vi setter vår lit til at Etzaz faktisk ikke kunne tenke seg et opphold på Nordvestlandet når Oslo og østkanten ligger en togtur fra hjemstedet hans.

(Langhus er forøvrig et boligområde nord for Ski, på sørsida ligger Kråkstad.)

I år så tar vi alt
Vi står ved vårt ny-gamle evt. gammel-nye motto og sier som sant er:

Jeg lover deg: I år så tar vi alt.

Legg igjen en kommentar