Dagboka fredag 14. januar 2011

Så var muligens siste uke i dvale over. Mandag braker sesongen i gang med treningskamp og det hele. Og så er det supersalg i Sjappa. Og så var fotballferien over Vi bare minner om det. Fra og med neste uke er vi i gang med sesongen 2011, da spiller Vålerenga årets første treningskamp mot KFUM … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. januar 2011»

Så var muligens siste uke i dvale over. Mandag braker sesongen i gang med treningskamp og det hele. Og så er det supersalg i Sjappa.

Og så var fotballferien over

Vi bare minner om det. Fra og med neste uke er vi i gang med sesongen 2011, da spiller Vålerenga årets første treningskamp mot KFUM kl 19. På KFUM-banen, hvor nå enn det er. Passende tid til å fullføre arbeidsdagen og spise middag, så det burde være god anledning til å avlegge kampen en visitt og få et famlende inntrykk av hva Martin tester og prioriterer i sesongoppkjøringen. Og så kan vi sjekke om Birger Madsen har rett i at Vålerenga løper lite

– Det er litt annerledes her i forhold til det vi gjorde i Vålerenga. Det er en større klubb, og der var det flere trenere. Det var ikke så mye løping, men mer ball-tid og ulike øvelser, sier Startstopperen til fvn.no.

– I Sandefjord var det mer likt det vi gjør i Start, legger han til i det sedvanlig intetsigende intervjuet.

Det skal bli fantastisk å ha noen resultater å raljere over, selv om det bare er treningskamper mot KFUM det er snakk om.

Supersalg i Sjappa

Sjappa skal rydde plass til ADIDAS varer som kommer allerede i mars. Med andre ord så kan man allerede nå kle seg opp til en hyggelig sum. Sjappesjefen nevner spesielt at det er svært lave priser for barneartikler.

Salget gjelder kun i vår butikk på Tveita, og har allerede startet: Det startet Torsdag 13 januar kl 12:00, men fortsetter idag fredag 12-18 og lørdag 10-14.

Tveitabutikken finner du i Tvetenveien 158

Legg igjen en kommentar