Vålerenga – Godset 4-1

Operabygget vs Europas styggeste containerhavn. Det måtte gå som det gikk. Vi lempa innpå en som er gammel nok til å kjøre moped pluss en som så vidt er gammel nok til å blodtrimme det samme kjøretøyet. Vi rundspiller alle lausungene til Herodes Falsk og resten av produksjonsteamet bak Drammen HarryTV Vålerenga – Strømsgodset 4-1 … Fortsett å lese «Vålerenga – Godset 4-1»

Operabygget vs Europas styggeste containerhavn. Det måtte gå som det gikk. Vi lempa innpå en som er gammel nok til å kjøre moped pluss en som så vidt er gammel nok til å blodtrimme det samme kjøretøyet. Vi rundspiller alle lausungene til Herodes Falsk og resten av produksjonsteamet bak Drammen HarryTV

Vålerenga – Strømsgodset 4-1 (2-0)
Tippeligaen 27. runde – Ullevaal Stadion 16.10.2010 kl 17:00 – 12.617 tilskuere

Kampfakta:

Vålerenga:
Hirschfeld – Nouri – Strandberg – Muri – Nordvik – Hæstad (Sætrenes 27 min.) – Fellah (Johansen 88 min.) – Singh (Ahmadi 75
min.) – Zajic – Berre – Shelton

Innbyttere: Sæternes, Ahmadi, Johansen, Qaka

Strømsgodset:
Adam L. Kwarasay – Vilsvik, Aas, Andersen, Riddez – Morrison (Aunan 79. min), Adu, Storflor, Sankoh (Hanssen 45 min.) – Johansen (Rnkovic 64 min.), Kamara

Innbyttere: Stubhaug, Aunan, Nystrøm, Hanssen, Rnkovic og Johansson

Mål:
1-0 Shelton
2-0 Sæternes
3-0 Shelton
4-0 Singh (straffespark)
4-1 Bonde

Dommertrio: Svein Vidar Moen, Geir Åge Holen og Kim Haglund

KAMPINNTRYKK:

Ingen store overraskelser da Vål’enga entrer gresset. Det er spillere med mange kamper i år som skal starte i den sedvanlige 4-3-3 formasjonen. Derimot så gikk det noen rykter om det var litt neste generasjon med bondepissere på benken.

Vi legger oss tidlig høyt og er som vanlig aggressive etter balltap. Og det lønner seg. Vi rundspiller alle lausungene til Herodes Falsk og resten av produksjonsteamet bak Drammen HarryTV. Berre spiller fri Hæstad som skyter utenfor fra god posisjon, Shelton satte fart og hadde backen, uten sikring, på gyngende grunn. Noen kroppsfinter senere var stopperen borte også, men skuddet ble blokkert og Bojan snurret rundt med alt og alle som sverger til terninger i bakspeilet. Skuddet hans gikk dessverre utenfor. Og alt dette før det var gått 10 min.

Godset fikk sin første sjanse etter ca 15 min etter en grusom klarering fra Strandberg. Sankoh Jones viser seg som alt annet enn målfarlig og klarer ikke å stokke bena nok til å putte den i åpen goal fra 10 meter. Gledelig svak prestasjon.

Det Godset klarer å komme til skjer på vår venstreside i området til Nordvik, men Shelton er jo ikke den som ofrer mest defensivt og ryddegutten vår på midten er tydelig hemmet. Men er det så farlig når man har verdens beste indier og 769. raskeste mannen fra Jamaica? Nei. Singh spiller Shelton fri og han køler på før han møkker ballen opp i kakeboksen i det lengste hjørnet.

Operabygget – Europas styggeste containerhavn 1-0 og Vål’enga benytter anledningen til å ta en kriger i størrelse M (Hæstad) og sette innpå en i størrelse XL. Bengt gjør seg bemerket med å presse frem en corner i første angrepet.

7 minutter senere spiller Fellah Sæternes lekkert igjennom og Bengt takker og bukker for ballen og kvitterer ut en ny goal i det han behersket ruller den forbi Kvaresai og i lengste hjørne. Etter det roer det seg litt. Bojan møkker en ball opp på ståtribunen vår. Ellers rolig. Så rolig at Fellah stikker en tur bort til benken og mesker seg med saft og XL-1. Det blir m.a.o ingen flere mål i denne omgangen og lagene går til garderoben med en helt grei 2-0 ledelse.

Vi gjør ingen endringer i pausen og innledningen av denne omgangen var roligere.
Vi presset ikke så høyt og var ikke så aggressive og Drammen HarryTV kunne sikkert glede seg over at de nå hadde muligheter til å filme sine egne helter med ball. Dessverre var ikke gutta med tribal og gullenke lenge i paradis. Vål’enga starter et press etter ca 10 min av omgangen som resulterer i noen sjanser, en soleklar straffe som samme dommer garantert hadde blåst to ganger på til RBK og et mål.

Godset sto for anledningen høyt og Shelton sier takk og løper fra dem alle sammen. Alene med Kvaresai gjør han ingen feil og knuller inn sin andre for kvelden. Rolig og kontrollert nede til høyre for Kvaresai.

Så skjer det noe rart. Et annet lag en Rosenborg får en billig straffe.
Shelton blir tatt på 16,1 meter i det han er i ubalanse. Singh setter rolig inn straffen og det begynner å bli behagelig – igjen – å holde med hjemmelaget på Ullevaal. Så behagelig er det at Bojan velger å sparke en harrytass i anklene så han slipper å løpe hjem. Like etter blir Singh sparket ned og han må byttes ut. Inn kommer Shåresh Ahmadi. Shåresh er akkurat gammel nok til å kjøre
moped.

Tempoet faller og Shåresh får sin første føling med eliteseriefotball da han blir løpt ned bakfra. Frispark og vår debutant kan skryte av grønske på shortsen.

10 min før slutt kommer en redusering som unødvendig og skyldes vår egen evne til å falle ned og lulle seg i dyp 4-0 søvn. Storflor vender av Nordvik og ruller den i lengste.

Etter dette har Godset en periode der de er dumme nok til å tro at de kan hente oss inn igjen. De presser oss høyt, kommer til noen innlegg, skuddforsøk og cornere. Vål’enga svarer med å sette inn andre generasjon Vål’engaspiller Victor Johansen. Også han er så vidt gammel nok til å blodtrimme en moped.

Begge kom fra debuten med ære og fremtidstro i behold. Begge involverte seg i spillet og gjorde seg ikke bort i løpet av de minuttene de fikk. Og bra er det. Vi supportere er spente på neste generasjon med egenutviklede spillere.

Kampen ebber ut på stillingen 4-1 og det er vel 94. gang i år vi scorer mer enn 3 mål i årets serie. Dette i stor kontrast til Bøfla og deres knokkelball. Skal bli mer enn bra å klå Norges mest selvhøytidelige supportere. Leser de dette blir det vel nytt oppvaskmøte etter at de atter en gang har vært dramaqueens på nettet.

Slutt å hisse dere opp på nettet for ingenting og syng heller litt mer for Maya.

Spillerbørs Vålerenga (4-2-3-1

Hirschfeld 6

Nouri 5
Muri 5
Strandberg 4
Nordvik 6

Hæstad 5
Singh 7

Fellah 7
Zajic 6
Shelton 7 BB
11 Berre 5

Sæternes fra 28 min: 6.

Shåresh Ahmahdi fra 75 min: for liten tid
Johansen fra 88 min: for liten tid

Børsmannens kommentarer:

– Vålerenga har en periode i hver omgang der vi slapper for mye av i 10-15 min, men det resulterer kun i et Godsetmål. Utover det kjører Vålerenga nok en gang over et tippeligalag med 4 scoringer. Det er bare jævla imponerende.

– Om vi ikke har slått det fast før er det bare å gjøre det nå: Moa var god han. Men vi savner han ikke. Singh, Bojan og Fellah skaper spillet, Shelton (og Bengt!) banker inn goallene. Straffen snakker vi ikke om, den var feilaktig idømt, men godt utført av Singh.

Legg igjen en kommentar