Dagboka tirsdag 21. september 2010

Vi skriver litt om siste tids utvikling i stadionsaken, og så kan vi komme med den glade meldingen at Mohammed Fellah forlenger med Vålerenga til 2013. Bevegelse i stadionsaken? Hva vet vi, men tilfeldighetene synes å peke i den retningen, for samtidig som vi på VPN har bestemt oss for å «kjøre sak på stadion», … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. september 2010»

Vi skriver litt om siste tids utvikling i stadionsaken, og så kan vi komme med den glade meldingen at Mohammed Fellah forlenger med Vålerenga til 2013.

Bevegelse i stadionsaken?

Hva vet vi, men tilfeldighetene synes å peke i den retningen, for samtidig som vi på VPN har bestemt oss for å «kjøre sak på stadion», så får vi e-post fra vifstadion.no. Og vi siterer:


Prosessen med å omregulere stadiontomten har nå tatt over to år, men ifølge Aasne Haug i Asplan Viak kan vi nå begynne å skimte lyset i enden av tunnellen.

Etter en lang periode hvor reguleringsprosessen har vært gjennom utredningsprogram, konsekvensutredning, risiko- og sårbarhetsanalyse, er man nå inne i en av de siste fasene.

Etter en lang ferd fra vedtaket om tildeling av stadiontomt jobbes det nå med å utarbeide et endelig planforslag. Etter ferdigstillelse skal forslaget legges ut for offentlig ettersyn før det skal tilbake til rådhuset for endelig avstemning.

Dette høres da lovende ut, eller? Vi skylder å klippe et par linjer til

Vålerenga har hele tiden hatt som mål å ha sin nye stadion klar til hundreårs jubileet. Denne tidsfristen er fortsatt mulig å rekke, men med utgangspunkt i prosjektets størrelse og kompleksitet er det like sannsynlig at Vålerenga supporterne må smøre seg med ytterligere tolmodighet.

OK, såvidt vi kan forstå så er det en viss beveglese i papirhaugen som ligger et eller annet sted i nærheten av Oslo Rådhus – dine skattepenger i arbeid – men spaderstikk i bakken er tydeligvis ikke umiddelbart forestående.

Vi skal prøve oss på Odd P. Skarheim senere i uka og håper å kunne bringe et intervju en gang i løpet av i morgen, onsdag.

Resten av artikkelen sitert over samt mange flotte bilder finner dere på vifstadion.no.

Fellah forlenger

De som følger med på slikt vet at Mohammed Fellah kun har hatt 6 måneder igjen av kontrakten. Ikke nå lenger. I går meldte vif.no at Fellah har undertegnet ny kontrakt med Vålerenga som binder han til klubben ut 2013-sesongen.

– Det er deilig å ha unnagjort dette så jeg kan ha fullt fokus på fotballen og hjelpe klubben videre, sier Fellah til VIF TV og fortsetter, – Dette er klubben jeg vil være i her i Norge og jeg har ikke tenkt noe annet. Det er et riktig valg å bli her i tre år til.

Vi mener oppriktig at dette er riktig valg av unge Fellah og gleder oss til å se ham i blått også i fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar