Dagboka fredag 25. juni 2010

Gruppespillet er snart slutt. Nå overtar Vålerenga. Og du kan overta dagboka, i hvert fall illustrere den. Knips i vei! Det er siste dag med gruppespill, i morgen overtar Vålerenga. Men først skal våre nest beste møte Nest-Sotra borte. Vålerenga 2 ligger på delt siste plass, Nest-Sotra på fjerde. Men ballene er like runde i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. juni 2010»

Gruppespillet er snart slutt. Nå overtar Vålerenga. Og du kan overta dagboka, i hvert fall illustrere den. Knips i vei!

Det er siste dag med gruppespill, i morgen overtar Vålerenga. Men først skal våre nest beste møte Nest-Sotra borte. Vålerenga 2 ligger på delt siste plass, Nest-Sotra på fjerde. Men ballene er like runde i norsk andredivisjon som i VM. La oss bruke Førde og Stord som barometer:

Førde – Vålerenga2 3-2
Nest-Sotra – Førde 5-0

Vålerenga2 – Stord 5-1
Stord – Nest-Sotra 3-0

Med seier tar Vålerenga ferie med heng på lagene rett rundt nedrykkstreken, Fana og Stord, som skal opp mot henholdsvis nr 2 og 3 på tabellen. Fremdeles er det et lite håp om å berge plassen. Lykke til i ettermiddag!

Vålerenga Damer
De nyopprykkete damene våre gjør det skarpt i første divisjon og trives i toppsjiktet på toppfotballens andre nivå. Dette har ikke Vålerengas nettsider skjønt. Fremdeles sorterer damestoffet under Fotball bredde

Noen er forbanna for at VPN har gitt damefotballen for mye plass. Dem om det. Vi skulle gjerne gitt mer enn vi gjør, men vi har dessverre ikke evnen. Det har derimot folka på klanssidene. Fyldige referater og morsomme forhåndsomtaler, ja det er bare til å klikke over til Valkyrier mot trollkjærringer på klanen.no for å få inside opplysninger på delvis ekte vossamaol før morgendagens kamp mot Voss på Valle. Kampen går klokka 13 så det er ingen problemer å rekke Bislett klokka 16. Voss ligger på åttende plass sju poeng bak Vålerenga på tredje.

Bislett i morgen
Treningskampen mot Spartak Moskva klokka 16 fortjener et fullsatt Bislett, men det er nok dessverre en utopi selv om det er billig og selv om kampen ikke kolliderer med VM-kamp på gratis-TV. I innlegget Vålerenga tilbake til Bislett! gjør klanen.no et poeng av at morgendagen kan brukes til å prøve ut Bislett som et alternativ som hjemmearena fra neste sesong og fram til vi får eget stadion.

Kontrakten med Ullevål Stadion går ut etter sesongslutt i år, og det er ikke meg i mot å stå på Bislett et par tre sesonger. Løpebaner er raua, men de gjør ikke meg noe så lenge vi kan få igjen magien i leikegrinda. Det vil ikke være noen overbelastning på bislettmatta og ekstra slitasje på grunn av Lyn, for de spiller jo på Gressbanen eller Marienlyst om de i det hele tatt spiller fottball i neste år.

Det går jo an å drømme, men Bislett som hjemmebane noen år er en utopi det også. Men en seier over russerne er i høyeste grad mulig. Treningskamper er treningskamper, men vi regner med at det blir morsomt på Bislett i morgen. Morsomt for lommeboka er det også.

Send oss bildet ditt!

Jadda!

Folk har oppfattet at det går an å sende blinkskudd til oss. Frank skulle bare knipse et bilde av ungene på Sørlandet i går, og så dukket Moa opp.

Les mer i egen sak på forsida til VPN

Fotball i juli
TV-kampene runde 17 og 18 er satt opp og dermed har Vålerenga fått to lørdagskamper:

Lørdag 17/7 klokka 17:00 Vålerenga – (xxx) (NRK1)
Lørdag 24/7 klokka 17:00 Aalesund – Vålerenga (NRK1)

Takk til noen som har skjønt det!
Årets tur med overnatting i Norges flotteste tettsted utafor ring 3 er sikra!

Men vi gruer oss til bønda som tyter ut fra Glommas jungel med vuvuzela lørdag den søttende.

Fotball i dag
Eneste vi veit om er kampen på Sotra klokka 17

Legg igjen en kommentar