Dagboka torsdag 20. mai 2010

Si meg hvorfor er jeg så forbanna ! Forbanna – del 1 Forumet koker og vi føler det samme som EngaLars: – Det er ikke funnet opp ord som beskriver det gutta gjør i dag. Det som er oppsiktsvekkende er hvor fort cupskandalen snus til nye muligheter. Laget som ikke evner å ta luven av et … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. mai 2010»

Si meg hvorfor er jeg så forbanna !

Forbanna – del 1
Forumet koker og vi føler det samme som EngaLars:

– Det er ikke funnet opp ord som beskriver det gutta gjør i dag.

Det som er oppsiktsvekkende er hvor fort cupskandalen snus til nye muligheter. Laget som ikke evner å ta luven av et middels andredivisjonslag, skal nå nemlig bli seriemester i Eliteserien..! Les alle kommentarene på forumtråden FK Tønsberg – Vålerenga 3-2

Sist gang vi ble slått ut med samme sifre var mot Bærum i sølvsesongen 2004. Vi trodde aldri vi skulle få oppleve et nytt Kadettangen, men vi hadde ikke vært Vål’enga om det ikke skjedde igjen. Så sånn sett er alt i orden og som det skal være.

Om Martin undervurderte motstanderen eller overvurderte våre nest beste er et åpent spørsmål. I utgangspunktet var det vel meningen å stille med tilnærmet toppet lag. Men frykt for kommende skader eller forverring av småskadene i troppen førte til at skaden skjedde.

Etter cuptapene mot svake Fredrikstad i 2006 (0-3) og Nybergsund (1-3) året etter måtte trenerne, henholdsvis Reka og Myhre, gå. Kampen i går var flau, men Martin sitter trygt. Han har gjort mye med laget vårt, selv om vi ikke så det i går. Men nullstilling ser ut til å være trøblete. Gutta tåler ikke å vinne. Verdensmesteren klorer seg fast under huden på dem uansett hvor mye det snakkes om ikke å undervurdere. Eller er det spillestilen som er så utfordrende? Kravet om – eller ønsket om å vise – at Vålerenga skal være underholdende å se på, gjør at gutta har altfor høye skuldre i kamper som dette mot lag Vålerenga vanligvis feier over.

Når Tønsberg samtidig fant ut at forsvaret vårt ikke tåler stadig press måtte det gå som det gikk.

Forbanna – del 2
Klubben er vanligvis raskt ute med å informere eller reklamere for det minste som skjer på VIF-TV. Men hvor ble det av informasjonen om at cupkampen i går ble sendt gratis og i sin helhet på nrksport.no? Er klubben så bundet opp av avtaler eller samarbeid med TV2 Sumo at det ikke kan informeres om at Vålerenga vises live på en konkurrerende kanal?

Dette var sørgelig svakt, Vålerenga. Kampen gikk på et dårlig tidspunkt med tanke på arbeids- og rushtid. Mange supportere ville gjerne, men kunne ikke rekke kampen. Hvorfor informerte dere ikke om sendinga på NRK?

Forbanna – del 3
Vålerengasupporterne har sagt det de mener om den grønne miljødrakta og i dagboka i går anklages Hafslund for utidig profilbygging på bekostning av Vålerenga-drakta. Nå skjønner vi at vi har tatt feil. Hafslund ønsket ikke annet enn en eller annen logo på den vanlige blå drakta a la ”CC9”. Vi fant denne redegjørelsen på forumet, opprinnelig skrevet av samfunnskontakt i Hafslund, Frode Geitvik:

Hei
Vi verken ba om eller foreslo grønne drakter. Planen vår var som i forfjor og i fjor med CC8/CC9 å fortelle om miljøfestivalen,- på de vanlige draktene. Hvorfor det endte med grønne drakter må du konferere med VIF om, tror det er en ganske kronglete story med draktleverandør mm. involvert.

Men som sagt, vi verken forlangte eller foreslo dette!

Dette innlegget er forkortet av oss, men budskapet er klart. Det vi er forbanna på nå er ikke den grønne drakta, men klubben. Klubben må da ha oppfattet hva supporterne syns om saken. Klubben må ha skjønt at vi knurra mot Hafslund, hvis ikke er klubben både blind og døv.

Hva gjør Vålerenga når hovedsponsoren får gjennomgå? Absolutt ikke en dritt. Det hadde vært på sin plass å komme med noen forsvarende og forklarende ord.

Dette er dårlig gjort! Eller er det noe her som vi ikke veit om en kronglete story med draktleverandøren?

Det forundrer ikke det minste. Kappa-logoen er tydelig nok:

Sitt stille med ryggen mot hverandre !

Vålerenga i dag
Jobb nummer 1 er å få opp humøret. Kanskje supersalget i Sjappa kan hjelpe?

Legg igjen en kommentar