Dagboka fredag 30. april 2010

Vi møter Strømsgodet i Drammen og det er naturligvis fokuset til dagens dagbok. Strømsgodset Det er et relativt ungt mannskap som tar i mot Vålerenga i Drammen klokka 17 i morgen. Angrepsrekka er ung og spennende med to 19-åringer som har skåret fire mål hver hittil i sesongen. Marcus Pedersen er en ung spiss Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. april 2010»

Vi møter Strømsgodet i Drammen og det er naturligvis fokuset til dagens dagbok.

Strømsgodset
Det er et relativt ungt mannskap som tar i mot Vålerenga i Drammen klokka 17 i morgen. Angrepsrekka er ung og spennende med to 19-åringer som har skåret fire mål hver hittil i sesongen. Marcus Pedersen er en ung spiss Vålerenga skal ha luktet litt på før sesongen i år, en spiller som er farlig inne i feltet med god avslutningsteknikk og smarte bevegelser, Den andre er at resultat av Lyns undergang, Jo Inge Berget er en teknisk god spiller som er flink til å utfordre en mot en og også han er en god avslutter. Når Godset angriper skjer det gjennom raskt spill langs bakken, noe som nok ikke er favorittøvelsen til Madsen og Muri.

Strømsgodset har ni strake seire på hjemmebane og forventer nok en ny trepoenger når Vålerenga kommer på besøk. Fjorårets tilsvarende møte endte med 3-0 seier til biltjuvene.

Vålerenga
Vi er høyt oppe, gutta koser seg med storseieren mot Odd og er sikkert høye på å få prøve seg mot Liverpool og Spartak Moskva i sommer. Det behøver ikke å være negativt, det å ha vist at man kan prestere på et veldig høyt nivå, bør først å fremst gjøre dem trygge på at de kan gjøre det igjen. Jeg tror ikke det er noen reell fare for at man undervurderer årets utgave av Strømsgodset. Laget som startet sist bør få tillit igjen, med mindre Martin ønsker å tilpasse forsvarsrekka til godsets måte å spille fotball på.

Et annet poeng for Vålerenga er at Hæstad har to gule kort og må stå over neste gang han ser gult. Dagboka tror ikke han vil spekulere i sitt tredje gule nå selv om det betyr at han får sone mot Hønefoss, rett og slett fordi vi møter xxx i kampen etter og det også kan være en fin sjanse til å hvile seg. Dagboka tipper Hæstad først får gult i det 88-ende minutt mot xxx for å protestere mot en dommeravgjørelse.

Dagboka gleder seg til kampen, gleder seg til å se om vi kan levere flere slike kamper som mot Odd på rad. Vi har vist tidligere i år at vi har dette spillet inne, det det handler om er hvor lange perioder i kampen vi kan levere dette nivået. Vi gleder oss til å se Luton herje igjen, til å se Moa lage panikk hver gang han har ballen, men først og fremst gleder vi oss til å se maskinen Vålerenga male i stykker motstanderen igjen.
Ha en herlig helg

Legg igjen en kommentar