Dagboka onsdag 21. april 2010

Liverpool får god matching før sesongstarten i august og Vålerengas damer er allerede på hogget. Mer har vi ikke å si på årets andre askeonsdag. Når ferieplanen sprekker, hva da? Jorda går ikke akkurat av hengslene om feriedrømmen for deg og dine går til helvete. Jorda gjør som den vil, og om den ikke gjør … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. april 2010»

Liverpool får god matching før sesongstarten i august og Vålerengas damer er allerede på hogget. Mer har vi ikke å si på årets andre askeonsdag.

Når ferieplanen sprekker, hva da?

Jorda går ikke akkurat av hengslene om feriedrømmen for deg og dine går til helvete. Jorda gjør som den vil, og om den ikke gjør det så står det alltids en blakk og desperat islending klar til å utnytte situasjonen. Vi lever i en tid der askeladden ikke er den naturlige vinneren som han var i eventyrene, vi lever i tiden der gamle moder jord sprekker fordi hun antagelig har fått nok.

Forsikringsselskapene skjelver og trygler om at ingen bestiller og betaler sommerferien sin i tide. Europeiske rister og Europa bever, for når som helst finner Island på å trappe opp blussinga si stikk i strid med fotballforbundets regler som tross alt er til for å holdes.

Vi går en sommer i møte der tilfeldige feriekolonister på Hudøy er de store vinnerne så lenge det ikke er flystripe på øya, mens kjernefamilienes durkdrevne og langsiktige planleggere er dømt til å tape. Dere som trodde alt var klappet og klart for uke 31 : Don’t go to gate, Flight 666 goes to hell !

Og hva så? Er det egentlig noen vits i å forlate det inntil nå faste landet kalt Norge i uke 31? Skjer det ikke nok her hjemme? Kryss av 4. august i ferieplanlegger’n først som sist. Vi har ikke klokkeslettet, men Liverpool kommer til Ullevål og Vålerenga har tenkt å banke dem. Lyn blakka seg på dem på Bislett i fjor, mens Vålerenga sikra balansen i årsregnskapet året før etter sparringa mot scouserne i oppkjøringa før ligastarten.

Godt jobba, Vålerenga Økonomi! Fortsett sånn. Ikke stopp med Liverpool. La oss få noen sværinger til Ullevål også.

Billettinformasjon og mere om Liverpoolkampen på vif-fotball.no

Vålerengadamene lett videre
Damelaget årsdebuterte med første cuprunde i Lystlunden mot Ørn-Horten i går kveld. Bruntrøyene anført av Maren Bruun hadde lite å stille opp med, men hang sånn passe med i første omgang. Ørn starta serien forrige uke med seier 20-0 over Flint, men det er stor forskjell på tredje og første divisjon. I går vant Vålerenga 5-0 etter 2-0 ved pause der det andre målet var av den lettvinte sorten. Ørn-trener Harald Røed oppsummerer kampen slik på Ørns hjemmeside:

– Respekten preger oss for mye i begynnelsen av kampen. Men vi henger jo godt med og er litt uheldige med 0-2 helt på slutten av første omgang. VIF er et veldig bra lag og utover i andre omgang blir klasseforskjellen synlig, sier Ørn-treneren

Vålerenga debuterer i første divisjon med bortekamp mot Haugar søndag. Etter opprykket er ikke damelaget definert som bredde- , men som toppfotball. Laget har egen webside som du finner på toppmenyen på vif-fotball.no, ikke på vif.no som før. Websida er tydeligvis under utvikling, og virker litt uryddig nå i starten, i motsetning til laget.

Vålerenga Damer har forøvrig sitt Kick Off på Valle søndag 2. mai i forbindelse med første hjemmekamp i første divisjon. Vi kommer med mer om dette seinere.

Ellers
I går skrev vi at Vålerenga tapte kampen om bøtta. Beklager. Nå heter den byttå. VPN-redaksjonen er ikke spesielt rundvant med håkkiterminologien.

Så er det selvfølgelig noen som har klaga over at VPN tonet politisk flagg i går fordi vi skrev at vi ikke brydde oss om bursdagen til Gro Harlem Brundtland eller det som verre var. Informerte fødselsdagsforskere opplyser at gårsdagen også var Hitlers,så vi regner med å ha vårt på det tørre og vårt upolitiske rykte uplettet.

Vålerenga i dag
Siste dag for sesongkorteierne å ha enerett på kjøp av billetter til bortekampene mot Godset 1. mai og (xxx) lørdagen derpå. Fra i morgen er det åpent salg for klans-og klubbmedlemmer. Kun i Sjappene på Tveita og Oslo S.

Legg igjen en kommentar