Dagboka mandag 19. april 2010

Man kan si mye om Vålerenga anno 2010, men at vi har keeper kan det ikke være tvil om. De som tidligere måtte ha savnet Troy Perkins eller Arni Gatur Arason sovna med et bredt smil på leppene i går. Selv om det kommer eget kampreferat i nær fremtid vil dagboka handle om poenget vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. april 2010»

Man kan si mye om Vålerenga anno 2010, men at vi har keeper kan det ikke være tvil om. De som tidligere måtte ha savnet Troy Perkins eller Arni Gatur Arason sovna med et bredt smil på leppene i går. Selv om det kommer eget kampreferat i nær fremtid vil dagboka handle om poenget vi tok i Bergen.

Kampen mot Brann
Vålerenga hadde bestemt seg for å ligge lavt i banen, Branns farligste våpen er Erik Huseklepp og en taktikk som fratok Brann bakrom å spille i fungerte stort sett hele kampen. Det som kom av sjanser kom gjerne etter innlegg fra kanten eller i form av skudd fra rundt 20 meter. Det Lars ikke redda, det tok stopperne og feide unna. Det fungerte helt til kampens siste minutter da Brann fikk frispark på rundt 20 meter. Igjen stiller Vålerenga seg lavt i banen på frispark i mot, denne gangen funker det ikke, da Lars gir retur slår Huseklepp både Lars og forsvaret i jakten på returen. Brann redder ett poeng mens Steinar Nilsen henger i tauene en uke til.

Bortsett fra at det glipper helt på slutten var dette en god kamp av gutta. Vi har flere store sjanser, sjanser som kommer etter det Semb ville kalt angrepsspill i verdensklasse. Hadde Moa putta da han fikk gavepakken fra Opdal ville Martin vært genierklært og avisene hadde spekulert i gullsjansene våre. Nå får vi i det minste ro enda noen uker.

Utbyttet fra kampen er ellers ett poeng i en vanskelig kamp mot et skadet og desperat Brann i Bergen, noen angrep henta fra en doktoravhandling i overgangsspill og frekke kombinasjoner. Vålerenga 2010 er et lag som er uforutsigbart, underholdende og et svært godt fotballag, litt som vi og folk ellers forventer av klubben. Moa, Fellah og i går Mos viser i glimt kvaliteter av en annen dimensjon. Mitt tips er at både Fellah og Moa er med i den neste troppen til Drillo.

Moa skadet
Moa skada skulderen sin i kampen i går og vi får i dag svar på hvor alvorlig dette er. Jeg håper noen kan være behjelpelige med å sykle opp til Vallhall med ”Dødelig Våpen”-filmene i dag slik at både fysione og Moa ser hvor enkelt man fikser en skulderskade. Dette er en bagatell Moa, du spiller ikke tennis og da trenger du ikke skulderen til noe annet enn å henge drakta på og noen klask fra gutta etter skåring. Makan til jentete oppførsel.

Forumet og heite rykter
Da er ryktene om nye spillere til neste overgangsvindu i gang. Hvor seriøse disse ryktene er må du nesten ta stilling til selv, dagboka nøyer seg med et håp om at vi henger med i toppen frem til sommeren og at det skaper vilje hos Trøym og gutta til å satse penger på nye spillere. Ellers skal det vel godt gjøres å beholde Moa og Fellah, det er spillere som viser at potensialet er høyere enn Tippeligaen, både heldigvis og dessverre.

Neste kamp
Nå er det Odd som venter på Ullevaal neste søndag. Et lag som har tatt seg bra opp de siste åra. Vi tror på godt med folk, tre poeng og et Vålerenga i medaljekampen fremover mot fotballpausen.

Vålerenga i dag
Vålerenga spiller etter mye frem og tilbake sjette finalekamp i NM i hockey i dag. Med 3-2 i kamper til Stavanger sloss gutta om muligheten til å avgjøre dette hjemme seinere i uka. Med tap i kveld er det dessverre over, vi krysser fingra.

Legg igjen en kommentar