Dagboka langfredag 2. april 2010

Neida, vi ha’kke daua! VPN har evig liv og ligger allerede to dager foran mer berømte oppstandelser. Skremmeskuddet i går var inspirert av datoen første april, men det med at vi gjerne tar i mot nye dugelige krefter var sant nok. Langfredagsboka blir lenger etter en lang natt, vi oppdaterer utpå dagen. Takk til alle … Fortsett å lese «Dagboka langfredag 2. april 2010»

Neida, vi ha’kke daua! VPN har evig liv og ligger allerede to dager foran mer berømte oppstandelser. Skremmeskuddet i går var inspirert av datoen første april, men det med at vi gjerne tar i mot nye dugelige krefter var sant nok. Langfredagsboka blir lenger etter en lang natt, vi oppdaterer utpå dagen. Takk til alle som beit på aprilspøken vår!

Som sagt oppdateres dagboka utpå dagen. De som savner elementene på forsida må inntil feilen er rettet opp klikke på vestremenyen på VPN-spesial og sånt. Det ligger faktisk nye saker der, men den med Kanarihaugen skjønner dere vel er en aprilspøk. Tusen takk til alle som lot seg lure!

Legg igjen en kommentar