Dagboka onsdag 24. mars 2010

Dette er dagen for en kort dagbok, for i dag har du ikke tid til å lese fordi du skal skrive. Til hvem? Til VPN selvfølgelig. Har du skrivekløe? Som dere sikkert vet, er VPN skrevet av en gjeng supportere med litt over middels interesse for Vålerenga. Noen vil påstå at vår fotballforståelse er litt … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. mars 2010»

Dette er dagen for en kort dagbok, for i dag har du ikke tid til å lese fordi du skal skrive. Til hvem? Til VPN selvfølgelig.

Har du skrivekløe?
Som dere sikkert vet, er VPN skrevet av en gjeng supportere med litt over middels interesse for Vålerenga. Noen vil påstå at vår fotballforståelse er litt under middels, men det er vi selvsagt fullstendig uenig i. Nok om det – her kommer en mulighet for nettopp DEG med litt over middels interesse for Vålerenga, stor fotballforståelse, kronisk skrivekløe og evne til å føre 10 tommeltotter på fornuftig vis over et tastatur:

VPN trenger flere folk!
VPN er et dugnadslag. Det betyr at dersom du ønsker å bidra, må vi kunne stole på at du leverer det du lover, og innen deadline. Vi trenger personer som faktisk har tid å kaste bort på å skrive for oss. Dersom du ser på dette som en mulighet til å fremme deg selv og ditt eget ego kan du fortsette å lese VPN som før. Det er ikke deg vi trenger. Dersom du derimot ønsker av hele ditt hjerte å knyttes nærmere til dette felleskap av gretne halvgamle gubber for å enten trekke gjennomsnittsalderen ned eller justere kjønnsbalansen noe, så er du HJERTELIG VELKOMMEN til å kontakte oss.

Hvordan går du frem for å komme i kontakt med oss lysskye individer?

Enkelt! Du skriver en artikkel om et selvvalgt Vålerenga-relevant og aktuelt tema, og mailer den, sammen med litt nøkkelopplysninger om deg selv, til kontakt_ossÆTTvpnDOTTno,
der ÆTT= @ og DOTT= .

Selvsagt forbeholder vi oss retten til å bruke alle innkomne innlegg slik vi selv vil. Vi ser ikke bort ifra at det kan komme en liten artikkelføljetong etter hvert.

Når du sitter og forfatter mailen din og lurer litt på hva du skal skrive om deg selv og hvor intime detaljer du skal ta med, er det spesielt en ting vi MÅ vite:

Hvor forpliktende vil ditt engasjement for VPN være!

Vi trenger deg som faktisk er villig til å bruke tid på VPN.

Hva er lønnen for arbeidet, hører vi det spørres foran de tusen tastaturer.

Svaret er enkelt – lønnen for arbeidet er vissheten om at nettopp DU er med på sørge for at VPN forblir Norges Beste Supporterside! Snakker vi materielle ytelser, så er nok det minimalt. Tilnærmet lik null. Så nå vet du det!

Redaksjonen i VPN vil lese igjennom alle innkomne bidrag / stillingssøknader nøye, og ta kontakt med de som har utmerket seg. Når vi setter strek for denne utlysningsperioden vil du se det i dagboka. Har du ikke hørt noe fra oss innen da, så nådde du ikke helt opp denne gangen.

Legg igjen en kommentar