Dagboka mandag 8. mars 2010

Sola skinner over Enga og vi skal garantert på fest! Det er Kick Off på Jordal, sammenfiltra med tredje kvartfinale i hockey, men portene åpner ikke før 1730, så det er flust av tid til å lese dagboka først. 8. mars 2010, kvinnedag 109,7 kilo – ned 24 gram Sju alkoholenheter 24 sigaretter – opp … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8. mars 2010»

Sola skinner over Enga og vi skal garantert på fest! Det er Kick Off på Jordal, sammenfiltra med tredje kvartfinale i hockey, men portene åpner ikke før 1730, så det er flust av tid til å lese dagboka først.

8. mars 2010, kvinnedag
109,7 kilo – ned 24 gram
Sju alkoholenheter
24 sigaretter – opp 3

Siden det er kvinnedag har vi taua inn en gjesteskribent, hun gir deg Bridget Jones’ dagbok, men det funker egentlig dårlig. Hun sitter borte i et hjørne og blar i Kamille, Elle og Allers for å kryste ut aktuelt vålerengarelatert dagbokstoff uten hell, og det går ikke særlig bedre etter at hun har besøkt den 150 år gamle tanta si i Akersgata. Der finnes ikke annet enn en intetsigende kampklisjé om Vålerengas generalprøve i går som NTB har spredd ut til alle bladsmørerne.

Som kniv i kaldt Sandefjordsmør, eller..?
Det var Morten Berre som senket Sandefjord med to skåringer i går. Greit nok med seier, men var dette egentlig godt nok? Vi uten TV2-Sumo aner ikke, og de fleste av oss var helt andre steder enn i Vestfold søndag, så derfor ser vi hva Sandefjord Blad har å si om kampen:

– SF tok kommandoen fra start og hadde ballen mest og produserte sjansene i de første 25 minutter, deretter ble det mer og mer Vålerenga. Morten Berre ble dagens mann, ettersom han var mannen bak begge scoringene. Det siste var et lekkert stykke håndverk, selv om det må sies at SFs midtforsvar for anledningen ikke var på høyden.

Sandefjordtrener Patrick Walker var svært irritert over sløste sjanser og sier dette til SB:

– Det er rart å si det etter et 0–2 -tap, men dette er nok kanskje den beste kampen vi har gjort mot VIF. Jeg vet at vi vant borte mot dem i fjor, men jeg synes vi spiller bedre fotball nå. Vi har fart i overgangene, blander kort og langt spill og skaper mye godt gjennom bra spill bakfra.

Og hva sier Martin?

På vif-tv er Martin relativt misfornøyd med forestillingen i Sandefjord i går:

– Veldig få som presterer opp mot hva de kan. Vi burde kunne forvente mer. Dette er er ikke godt nok, men det veit gutta, heldigvis.

Ellers mener han at Vålerenga 2010 er et veldig spennende fotballag.

Det mener redaksjonen i TIPS FotballExtra også, uten at det betyr nevneverdig mye når tabelltipset settes opp. TIPS regner med at Vålerenga får en 5.plass ( les mer her ) og skriver:

– Laget skal ikke være nevneverdig svekket etter fjorårets sesong, men har heller ikke forsterket noe. Det har de ikke penger til. Ut i fra forutsetningene skal ikke laget være gode nok til å være med å kjempe om medalje, men i Tippeligaen kan alt skje. Med et ungt mannskap vil det svinge i prestasjonene – på sitt beste kan VIF-laget spille ut hvem som helst, mens de på sitt verste kan gå på uforståelige blemmer.

Til det svarer Martin på samme nettsted:

– 5. plass synes jeg er et naturlig tips. RBK, Stabæk, Molde og Viking er de som har penger og har investert når alle andre selger. For vår egen del så har vi en målsetting om å være topp fire og hvis vi klarer det med disse unge gutta så er det veldig godt gjort.

Vi har ikke somla oss til noen offentlig mening om sjansene til Vålerenga ennå, men vi mener litt av hvert om de andre lagene her på vpn.no, og en vakker dag kommer sikkert turen til VIF. Er fredag en vakker dag, mon tro?

Vålerenga i dag
Kick Off på Jordal klokka 18
Billetter kjøpes i Billettboden på Jordal Amfi ved inngang 3.
Priser: barn 100,- voksen 150,- Klansmedlemmer 130,-
Dørene åpner kl. 17.30.

Les mer på vif-fotball.no

Legg igjen en kommentar