Februar 2010

Februar er i grunnen enda et hvileskjær for oss som følger den norske fotballen. Noen trauste treningskamper og frynsete overgangsrykter dominerer gjerne på denne tiden av året, men hva opptok VPN og leserne? Selv om det trekker seg nærmere seriestart, og VPN fikk sølv i Norsk supporterallianse sin årlige kåring av fete nettsteder, fikk vi … Fortsett å lese «Februar 2010»

Februar er i grunnen enda et hvileskjær for oss som følger den norske fotballen. Noen trauste treningskamper og frynsete overgangsrykter dominerer gjerne på denne tiden av året, men hva opptok VPN og leserne?

Selv om det trekker seg nærmere seriestart, og VPN fikk sølv i Norsk supporterallianse sin årlige kåring av fete nettsteder, fikk vi litt færre besøk enn i januar.
Skylda kan nok legges på ræva dommere, Olympiske leker, innspurt i hockey eller riving av stoler.
Men her på huset fordeles ikke skyld, kun varmende ørefiker.

Mest lest
Vårt utmerkede ekspertpanel på forumet fikk vann på mølla 11. februar hvor ryktene om Moa sin overgang til Molde var rykende ferske. Om lag 3000 personer var innom for å få bekreftet ryktet som ble et avkreftet rykte noen uker senere.

På Dagboksiden, din daglige dose vås, syntes du faktisk den som ble publisert 4. januar var så overlegen at du leste den på til topps på lista i februar.
Om det var gjennomgangen av TV-oppsettet eller spådommene om hva Truls Dæhli vil mene om Vålerenga i kommende sesong som fikk deg til å lese dette flere ganger, se det har du ikke fortalt oss.

Litt mer dagsaktuelt var Dagboka 10. februar som også ble lest av veldig mange mennesker, eller hva vi antar er mennesker. Den fulgte i hvert fall en treningskamp mot Strømmen og Panzer sin overgang til Hønefoss, så her kan alt mulig rart ha tittet innom på jakt etter nytt om naboen.

Hvor kommer du fra?
Ærlig talt bør du vite mer om hvor du er fra enn hva VPN vet. Derimot kan vi mene litt om hvor du er når du leser sølvvinneren av Norsk supporterallianse sin årlige kåring av fete nettsteder.

Snø og kulde har tvunget 1580 personer til varmere strøk som Spania, Thailand og Filippinene for å lese meningsløse kommentarer om Vålerenga. Fullt forståelig, det foregår jo ikke stort på denne tiden av året her på berget, men vær forsiktige med å si for mye til NAV om at dere har rømt landet.

Totalt har det ramla inn klikk fra 98 forskjellige land, noe som beviser…eh…egentlig fint lite.

Når vi ser på byer og bygder derimot har vi litt mer å velge i:

Av en eller annen grunn har Leikanger besøkt oss over 3000 ganger. Når vi veit at det bare bor 2000 mennesker og 80.000 frukttrær er det lov til å undres på om de har arrangert et seminar med kvalitetsfolk i løpet av februar.
Ellers finner vi East Grand Forks, de voldsomme gaflene fra øst, svært tiltalende.I overkant av 100 besøk herfra forteller at noen synes De voldsomme blå fra øst er svært interessant.

Av de 1000 byene vi finner på besøkslista denne måneden er nok Nah Trang den mest eksotiske. Byen fikk, mest sannsynlig, sitt navn en gang da et Norsk handelsskip var på vei langs Vietnams kyst.Ved ripa står førstereisgutten sammen med en gammel traver og vår unge venn spør uskyldig:

– Hva heter den byen der

Den gamle grabukken tenker på helt andre ting svarer:

– Hu….Nah, trang.

Hvordan finner folk VPN ?
Alle veier fører til et glass med rom, mange veier leder til VPN og fordervelse. De fleste klarer enkelt å taste adressen direkte i nettleseren sin mens mange går via våre venner hos Bohemen, Klanen, VIF også videre. Andre finner oss via nettstedene til Godsetunionen, FFKSupporter, Stabæk, Stabæk Support, Oddrane og ikke minst Byåsen. Klart de vil holde seg oppdatert på hvordan skikkelige folk gjør sine saker.

Månedens søteste er allikevel den ene leseren som fant veien via den smått smale bloggen Lillsyrrans hjørne

Neste måned ønsker vi oss noen som finner veien via en obskur pornoside hvor nakne, overvektige menn har sukat i nesa.

Legg igjen en kommentar