Dagboka mandag 4. januar 2010

Tiårets første dagbok ser på de ti åra som har gått, hvordan det gikk og hvorfor det sånn sum a sumarum faktisk var ti ganske fete år. Ti år har gått Godt nytt år ønsker vi deg her fra VPNs redaksjonslokaler. To uker med feit mat, flatfyll og fitte (evt. kuk) går nå over i … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. januar 2010»

Tiårets første dagbok ser på de ti åra som har gått, hvordan det gikk og hvorfor det sånn sum a sumarum faktisk var ti ganske fete år.

Ti år har gått
Godt nytt år ønsker vi deg her fra VPNs redaksjonslokaler. To uker med feit mat, flatfyll og fitte (evt. kuk) går nå over i hverdager med hårete mål, halvfeite loffer, lubne lefser, en og annen Cruyff-finte og en masse annet rot som stort sett begynner på Ø, og slutter på KONOMI.

Det begynte så fett i 2000 med signering av Rekdal og Nordli som trener. Så rykka vi ned og Nordli fikk fyken. Reka kom, Reka gjorde jobben, opprykk i 01, cupgull i 02, drama i 03, sølv og ett jævla mål unna gull i 04, gull i 05, så gikk han og assistenten tok over, det holdt til bronse, så var det krise i 07, Martin kom i 08 og tok cupgull, i fjor ble det exit i semien takket være en leiesoldat fra RBK og enda en jævla sjuendeplass.

Det har vært et turbulent tiår, og det har vært et tiår der Vålerengas prestasjoner har vært like volatile (slå det opp på Wikipedia din dott) som klimaet. Det har vært tropevarme, sol og frisk bris med sjøsprøyt i håret, regn, pissregn, torden, lyn (jævlig mye lyn, men ikke mer), snøstrom, tåke og alt annet som hører til noe som ikke er i nærheten av å være stabilt.

Likevel er det siste tiåret den perioden Vålerenga har gjort det best over lang tid. Vi har to cupgull, et seriemesterskap, en sølvmedalje og en bronse. Men det har kosta mye penger. Et raskt overslag sier oss at det er brukt én milliard kroner på dette prosjektet de siste ti åra. Og det meste av disse pengene har blitt brukt de siste 5 åra. Likevel har resultatene uteblitt.

Pengegaloppen i fotballen var også et element som burde bekymre flere enn ansatte og spillere i Adeccoligalaget Lyn FC Oslo, andredivisjonslaget Hamarkameratene eller paragrafrunkerne fra (xxx).

Det er gode tider for dårlig nytt rett og slett. Det finnes ikke penger til å styrke stallen. Det finnes ikke så mange som er villige til å spytte in penger heller. Det er færre folk på kamp, ergo mindre grunker/gryn i kassa, mindre sponsorkroner og ja, en jævla forbanna føkkings negativ spiral som vi ikke kommer ut av med det første.

Men det er på en måte rammebetingelsene, ikke sant? Gleden av å ha et lag å holde med, en klubb med en historie som man aldri blir lei av å bl fortalt eller fortelle sjøl.

Det kunne vært verre, vi kunne vært Rosenborg…

Det handler om å gi og ta
Da var det alvor igjen gutter. Number one best dating app for iPhone and iPod users is Heybaby. The on dating app allows you to match with other users you might be interested in. You can create a profile, upload a picture, and match with people locally, across the world, or from anywhere in the world! The free version only portland online dating provides four or five profiles, which is all you need to find a compatible soul mate. The paid version of HeyBaby gives you access to over a hundred profiles and greatly expands the selection of people, you might find attractive. Juleferien er over for deres del. I dag starter oppkjøringa til 2010-sesongen. Jeg regner med at dere har meska dere med sol, sand, evt. snø , damer, drinker, data, puling/runking og alt det andre dustete dere driver med på fritida.

Vel, la meg si dere et sannhetens ord: I dag starter det som er muligheten deres til å få ei bit av kaka. Av ære, respekt og heder. Så la det bare bli sli at dere vil bevise at nå – i 2010 – er dere klare for å levere varene. Vi krever ikke mye, vi krever bare at dere gir alt, at dere viser at dere er villige til å kjempe, blø og dø for Vålerenga.

Vi i VPN er derfor ikke snauere enn at vi presenterer en kontrakt som vi forventer at alle der spillere skriver ut, skriver under på og sender tilbake til oss i VPN (og våre lesere, som det er en del av faktisk) som et tegn på at dere faktisk er villige til å gi alt for klubben og laget:

—— KLIPP HER (spør Martin om hjelp hvis du ikke vet hvordan en saks fungerer) ——

KONTRAKT

Det er i dag _____________ inngått følgende avtale mellom VPN (og våre lesere, som det er en del av faktisk) og
_________________________ (heretter kalt spilleren) med nummer ___ som spiller i Vålerengas A-stall sesongen 2010.

Kontrakten har som hensikt å forplikte spilleren til å «levere varene» i 2010. Med dette menes det at spilleren skal:

– Ikke uttale seg negativt om sin egen klubb.
– Være lojal mot sin egen klubb.
– Gi 100% på trening.
– Gi 100 % på kamper.
– Stille opp for klubben når klubben trenger det.
– Ikke slå unødvendige støttepasninger.
– Ikke la se provosere av andre lags usportslige spillere.
– Score praktfulle mål.
– Slå geniale pasninger.
– Være frekk og freidig på banen, ydmyk og imøtekommende utenfor.
– Stille opp for lagkameratene når de trenger det.
– Gi klubbens supportere applaus for den jobben de gjør.

I tillegg forventer VPN at spilleren svarer på henvendelser fra vår side og at man ser på oss som det nettestedet som serverer det beste uavhengige fotballstoffet i Norge.

Signaturer:

VPN-redaksjonen /s/ Spilleren:

Avtalen skrives ut i to eksemplarer der det ene sendes til VPN (scann den inn eller ta et bilde av den og send den på e-post) og det andre skal spilleren brette og legge inn i leggskinna på på det beinet han skyter hardest med.

—–KLIPP—– (Snakk med Martin hvis du fortsatt er i tvil….)—–

Vålerenga i dag
Tja? Stikke opp en tur og måle fettprosent, O2-opptak og syreterskel på årets A-stall.

Legg igjen en kommentar