Dagboka torsdag 31. desember 2009

Godt nytt år ønskes deg enten du er medlem av klanen, engasjert, spiller i Enga på et eller annet nivå, frivvillig eller er administrativt tilsatt. Et riktig godt nytt år ønskes både flaggskipene våre i eliteidretten og våre lag og utøvere i breddeidretten. Spillere på landslagsoppdrag Både Troy Perkins og nå sist Luton Shelton starter … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 31. desember 2009»

Godt nytt år ønskes deg enten du er medlem av klanen, engasjert, spiller i Enga på et eller annet nivå, frivvillig eller er administrativt tilsatt. Et riktig godt nytt år ønskes både flaggskipene våre i eliteidretten og våre lag og utøvere i breddeidretten.

Spillere på landslagsoppdrag
Både Troy Perkins og nå sist Luton Shelton starter sesongen med landslagssamlinger for henholdsvis USA og Jamaica. Shelton skal løpe fra bleikfete kanadiske legger, mens Troy skal stoppe skudd fra gutta fra Honduras.

Snart nytt fra vestfronten
Nisjelaget Lyn, som sloss med Skeid og andre småklubber om hegemoniet som Oslos nummer to lag, forventes å komme med en pressemelding i løpet av dagen. Etter frenetisk tallsjonglering har de vel klart å koke sammen noe som de hevder vil tilfredsstille lisenskravene til adeccoligaen. Noen av oss håper lisensen ryker, andre vil nyte dødskampen til dette skabbete dyret et år til.

Vi har fått opp andre lag å hate fra fotballens bakgård og med usympatiske saftbønder og skrivebordspoengplukkerne fra flatbygdene trenger vi ikke de påtatt snobbete fattigfolka fra Nordberg.

God nytt år til deg også Preben, måtte 2010 bli like vellykket som 2009 var.

Ambisjoner for 2010
Jeg mener vi alltid bør ha ambisjoner om å sloss om gull og titler. For 2010 må ambisjonene minst være å ta oss til Europa i 2011. Måtte vi få en sesong der vi ikke må se nedover på tabellen, en sesong der vi sloss med bartene og slår de på målstreken.

Vålerenga i dag
Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar