Dagboka onsdag 30. desember 2009

  Da er det snart slutt. 2009 er snart historie og vi tipper inn i årtusenets andre tiår. Måtte dette tiåret bli kongeblått og lekkert.Bortsett fra ny banemester på Ullevaal er det lite som skjer i vårt univers. Grønne fingre og blått hjerte Skal vi tro klubbens hjemmesider har vi fått inn våre folk på … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. desember 2009»

  Da er det snart slutt. 2009 er snart historie og vi tipper inn i årtusenets andre tiår. Måtte dette tiåret bli kongeblått og lekkert.Bortsett fra ny banemester på Ullevaal er det lite som skjer i vårt univers.

Grønne fingre og blått hjerte
Skal vi tro klubbens hjemmesider har vi fått inn våre folk på anleggssiden på Ullevaal, det og det faktum at Lyn nå er fjerna fra nasjonalarenaen gir godt håp om en perfekt matte neste år.

Lyns død
Klokka snegler seg mot dommedag for Lyn. Siste stunt for å skape oppmerksomhet er at tre spillere skal investere til sammen 400.000,- i Lyn. Slik vi kjenner Lyn og alt annet knytta til klubben er dette, uavhengig av hva de påstår, neppe friske penger, men konvertering av fremtidige lønnskrav spillerne veit de aldri ville fått uansett. Dette er sannsynligvis kun et PR-stunt og forhåpentligvis tar NFF i år og ser nærmere på fordringene Lyn legger frem som egenkapital for å klare lisenskravet. Der vil de garantert finne mye rart.

Vålerenga i dag
Er du i utlandet så ringer du Lyn på noteringsoverføring, er du her hjemme tar du deg en ny ventepils og koser deg med tanken på de blakke pappagutta som prøver å juge til seg adeccolisens, i 2010 blir dem stoppa. La dem spille mot bedrifts- og vennelag i fotballens breddebakgård.

Legg igjen en kommentar