Dagboka tirsdag 29. desember 2009

Super Mario kom, så og stakk. Vålerengas midtbanespiller fra Honduras er klar for nytt leieopphold, denne gangen i den Belgiske toppklubben Anderlecht.I dag er det igjen ”aller siste frist” for Lyn til å klare seg i Adecco, denne dagboka håper et trist kapittel i norsk fotball lukkes for godt. Super Mario På sine hjemmesider melder … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 29. desember 2009»

Super Mario kom, så og stakk. Vålerengas midtbanespiller fra Honduras er klar for nytt leieopphold, denne gangen i den Belgiske toppklubben Anderlecht.I dag er det igjen ”aller siste frist” for Lyn til å klare seg i Adecco, denne dagboka håper et trist kapittel i norsk fotball lukkes for godt.

Super Mario
På sine hjemmesider melder El Real Club Deportivo España at Mario Martinez er klar for en 6 måneders leieavtale med opsjon med den belgiske toppklubben. Vi ønsker lykke til, men hadde naturligvis helst sett at du hadde vendt deg raskere til nivået i norsk fotball og blitt en hit i Vålerenga.

Tom Nordlie
Fredrikstad Blad melder om en samlet klubb med alt fra spillere, administrasjon og sponsorer/investorer som ikke ønsker å ha med Nordlie videre. Samme kilde melder om en lønnskostnad på Nordlie og hans assistent på fire millioner i året. Nå har Fredrikstads upopulære administrerende direktør, Runar Henriksen henvendt seg til styret i klubben for å få fullmakt til å forhandle om Nordlies uttreden fra klubben. Avgjørelsen om å sende Nordlie på dagsen, vil kanskje være den første avgjørelsen i FFK i hele år som har bred støtte hos alle.

Når skal norske fotballedere lære leksa si om Nordlie? Vil du ha en medienisse så ringer du Nordlie, vil du ha en trener så ringer du noen andre.

La Manga 2010
Motstanderne på La Manga i januar 2010 er klare, vi møter Lech Potznan, Odd Grenland og Tromsø. Morsomt med polsk motstand samtidig som konsekvensene av en svak sesong i 2009 gjør at vi må spille viktige treningskamper mot norske lag som skal kjempe i motsatt del av tabellen av der vi vil holde til.

Troy nærmer seg VM
Troy er igjen tatt ut til det amerikanske landslagets januarsamling og nå gjelder det bare å levere for vår solide sisteskanse. USA stiller i Sør Afrika med tre målvakter og Troy har i hvert fall så langt klart å holde seg inne i kampen om en plass i troppen. Vi ønsker lykke til på samlingen som starter 4. januar hvor Troy blant annet møter Super Marios Honduras.

Endelig over?
Ikke ha for store forventninger, men Lyn har for firehundre og førtifjerde gang gitt seg selv en absolutt frist i dag. Er ikke pengene der skal de etter sigende slå seg selv konkurs. Vi krysser fingrene og ønsker det blakke skurkepakket en dårligst mulig start på det nye året. Dagboka retter uansett dagens utfall en varm takk til Skatt ØST og alle andre som har bidratt til å gjøre høsten utrivelige for de blakke pappagutta fra Nordberg og Tåsen.

Vålerenga i dag
I dag skal det festes, er Lyn i praksis et femtedivisjonslag etter dagens møtevirksomhet så fortjener vi en skikkelig dram, utsettes fristen igjen, ja da fortjener vi en ventedram og redder de seg så får man vel ta seg en ”samma faen”-dram. Drekkes skal det uansett og det med begge henda. Det er jo jul, ho ho ho.

Legg igjen en kommentar