Dagboka mandag 28. desember 2009

Året går mot slutten, snøen laver ned og vi er i ferd med å bli enda ett år eldre. I Vålerengas verden er det romjulssalget i Sjappa, repriser og registrering av Grasrotandelen som opptar mest. Repriser er også underholdning På VIF-TV kan du kose deg med forrige sesongs høydepunkter mens vi venter på den neste. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. desember 2009»

Året går mot slutten, snøen laver ned og vi er i ferd med å bli enda ett år eldre. I Vålerengas verden er det romjulssalget i Sjappa, repriser og registrering av Grasrotandelen som opptar mest.

Repriser er også underholdning
På VIF-TV kan du kose deg med forrige sesongs høydepunkter mens vi venter på den neste. Tenker vi tilbake på 2009 så er det kanskje ikke så mange øyeblikk som kommer sånn umiddelbart, men seieren over Lyn står for meg som ett av de største øyeblikka i en sesong som ikke ga all verden ellers. Kampen mot Lyn er blant det du kan kose deg med på VIF-TV, gjør det!

Grasrotandelen
Norsk Tipping gir spillerne mulighet til å gi 5 % av det de har spilt for i år til det idrettslaget eller den foreningen du vil støtte. Dersom du er av det store flertallet av spillere som ikke har registrert hvem som skal være mottaker enda er det fett om du gjør dette innen 31. desember, klubben din får da 5 % alt du har spilt for i hele år. Dette er viktige penger for Vålerenga, eller den foreningen/laget du vil støtte, bare si navnet på dem som skal ha penga dine så ordner kommisjonæren resten.

Sjappa
Sjappesjefen har tatt på seg julenisseskjegget sitt og innbyr til salg, selv drakter kan du nå få billigere om du benytter deg av ta tre, betal for to-tilbudet. Her får du utvida garderoben din og kanskje spedd på med en nødgave eller to sånn litt på overtid.

Vålerenga i dag
Måk snø, ta deg en øl som lønn for strevet og vit at vi snart er halvveis i den ulidelig lange fotballpausa. Vi er snart i gang igjen.

Legg igjen en kommentar