Dagboka torsdag 17. desember 2009

Martin tar et langt steg mot å pensjonere seg som spiller samtidig som Freddy dos Santos har skrevet under to-årskontrakt. Vålerenga anno 2010 kommer stadig nærmere. Martin kun trener Det nærmer seg jul. Det vil samtidig si at sesongstarten er over oss fø vi aner det. På høy tid å få en viss form på … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. desember 2009»

Martin tar et langt steg mot å pensjonere seg som spiller samtidig som Freddy dos Santos har skrevet under to-årskontrakt. Vålerenga anno 2010 kommer stadig nærmere.

Martin kun trener

Det nærmer seg jul. Det vil samtidig si at sesongstarten er over oss fø vi aner det. På høy tid å få en viss form på laget med andre ord. Heldigvis ser det ut til at noen viktige brikker begynner å falle på plass. I dagens aviser får vi lese at Martin Andresen nå er enig med Vålerenga om en toårskontrakt som trener. Og som VG-nett skriver «dermed ble hans siste profesjonelle fotballkamp cupmøtet med Tromsø 9.august.» Ikke vet vi om dette betyr at Martin ikke engang kommer til å ha spillerlisens, for å kunne steppe inn i en krisesituasjon, men det det definitivt betyr er for det første at han kan konsentrerere seg om å være nettopp trener. I tillegg så betyr det at Truls Haakonsen antageligvis får litt mer penger å leke med.

– Jeg får det som er vanlig for en trenerjobb i en klubb som Vålerenga, sier Martin til TV 2 fra sitt ferieopphold i Dubai.

Vi synes dette er godt nytt og synes også det er bra at avklaringen kom såpass tidlig.

…og Freddy får to år til

Samtidig leser vi at Freddy dos Santos – som ikke har brukket foten i Sør Afrika allikevel – er tilbudt og har skrevet under ny to-årskontrakt med Vålerenga.

– Jeg er veldig glad for å kunne fortsette fotballkarrieren i Vålerenga. Så lenge Juventus eller Liverpool ikke ringte, var det ingen andre alternativer for meg, sa Freddy dos Santos.

Dermed skulle det ikke være noe som helst som står i veien for at Freddy i løpet av sesongen overtar rekorden Tom Henning Hovi foreløpig innehar med 178 obligatoriske kamper for klubben. Det vil si, om ikke Barcelona, Spurs, eller Inter skulle finne på å ringe da (Juventus og Liverpool??).

Les også:
Del 1 – Mest Verdifulle Spiller

Legg igjen en kommentar