Dagboka tirsdag 15. desember 2009

Mohammed Fellah er ønsket av Marokko for landslagsspill og NFF har ilagt Vålerenga bot på 50000 Nok for blussingen i kampen mot Lyn. Fellah for Marokko? Det er flere enn Vålerenga og diverse årsbestemte landslag som har sett at Mohammed Fellah potensielt kommende stjerne og nå har også det marokkanske landslaget meldt sin interesse. – … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. desember 2009»

Mohammed Fellah er ønsket av Marokko for landslagsspill og NFF har ilagt Vålerenga bot på 50000 Nok for blussingen i kampen mot Lyn.

Fellah for Marokko?

Det er flere enn Vålerenga og diverse årsbestemte landslag som har sett at Mohammed Fellah potensielt kommende stjerne og nå har også det marokkanske landslaget meldt sin interesse.

– De vil gjerne at jeg skal spille for dem, og ønsker svar så fort som mulig. Men jeg stresser ikke, venter til et eventuelt uttak og bestemmer meg deretter, sier Fellah til VG Nett.

På den andre siden så er sjansene for spill for Norge heller ikke å kimse av, og Fellah er tross alt født og vokst opp i landet.

– Med Ståle Solbakken ser det bedre ut. Det er bedre plan på Norge etter at Nils Johan Semb kom inn.

– Og for at du går for Marokko? spør VG nett videre.

– Jeg har følelser for Marokko. Foreldrene mine er derfra og jeg er der hvert år og har venner der, sier han.

Helt hvilket alternativ vi skal heie på er vi ganske usikre på sånn i utgangpunktet, men det hadde kanskje vært ganske morsomt å få inn en mann som kan ta et par skikkelige finter på det norske landslaget.

Bot på 50000

Så har NFF dømt og talt i anledning blussingen i kampen mot Lyn:

– I formildende retning har utvalget lagt vekt på at Vålerenga Fotball utvilsomt tar arbeidet med å avverge og bekjempe denne typen overtredelser meget alvorlig. Klubben har ikke lykkes helt med å få bukt med problemet, men utvalget legger vekt på det forebyggende arbeidet klubben gjør i forkant av arrangementene, herunder i samarbeid med politiet, for å minimere risikoen for denne typen overtredelser», heter det i en pressemelding fra Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund gjengitt av NTB.

– Vi tar boten til etterretning. Vi vil sammen med Klanen jobbe videre med å få til kontrollert lovlig blussing på våre kamper. Inntil dette skjer vil vi igjen oppfordre alle på det sterkeste til å følge reglementet slik at klubben ikke blir enda mer skadelidende, sier adm.dir. Pål Breen til vif-fotball.no.

Og vi kan definitivt underskrive det vi også, så lenge ikke «samarbeid med politiet» går over alle støvleskaft.

Les også:
Del 1 – Mest Verdifulle Spiller

Legg igjen en kommentar