Dagboka mandag 7. desember 2009

Sørpe i gatene og sørpe fulle folk. Ukene før jul er ikke mye annet en mas, kjas, mat og sure oppstøt. Godt å vite at dagboka er på plass – sent men godt Det hendte i de dager… Julevangeliet. Jesusbarnet. Josef og Maria. Halleluja. Amen. Får jeg ikke DS Lite til jul kan det være … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. desember 2009»

Sørpe i gatene og sørpe fulle folk. Ukene før jul er ikke mye annet en mas, kjas, mat og sure oppstøt. Godt å vite at dagboka er på plass – sent men godt

Det hendte i de dager…
Julevangeliet. Jesusbarnet. Josef og Maria. Halleluja. Amen. Får jeg ikke DS Lite til jul kan det være det samme. Tomten er faktisk full. Harrytur til Strømstad eller Strømmen Storsenter? Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk eller rensdyrstek. Så går vi rundt om en enebærbusk, og sjangler drita hjem med slipset på snei, saus på skjorta og lebestift på skjortekraven/med trusa i veska glade og fornøyde og med bondeangeren ca seks timer unna.

Jula er er her folkens – og det skal markeres. Denne uka har vi faktisk en finfin førjulspresang til dere alle. En gjennomgang av Tippeligaen 2009 – sett med VPNske øyne. En slags status over status. Altså:

Hvordan klarte vi å bruke 250 millioner på en sjuendeplass og exit i semifinalen i cupen? På huet ut i Europa League mot PAOK, og en målforskjell som det står alt annet enn respekt av?

Men det er først i morgen. Vi tar alle de 30 kampene og fordeler dem fint ut over resten av uka. (Det henger litt sammen med det faktum at manuset gjennomgår en siste finpuss i kveld/natt, og blir derfor publisert på morgenkvisten i morgen.)

Så med det så har du på en måte fått noe å glede deg til, eller hva?

The Shirt – Bjørn Heidenstrøm
Bjørn Heidenstrøm var på FK Fotball i går. Og fikk snakke om turen sin, om hvordan han blir tatt i mot, om alle draktene han har fått og hvor han skal videre.

Den siste opplevelsen til Bjørn var av det store slaget. Han kom til Barcelona ble møtt av en rød løper og tatt i mot som den helten han er.

Du kan følge Bjørn på:

Theshirt.no
Facebook
Twitter
– Eller ved å sende THESHIRT til 2229.

Vi i VPN mener at vi skal være jævlig glade for det Bjørn gjør, og det blir ikke mindre imponerende når han tar det hele fra egen lomme. Jepp. Ingen fete sponsorkontrakter med Red Bull eller andre aktører. (Sikkert en og annen som har bidratt med litt, men det koster å reise i ett år på den måten Bjørn gjør.)

Vi i VPN vil derfor oppfordre alle våre lesere til å donere noen kroner til Bjørns videre reise. Trekk fra 100 kroner (eller gjerne mer) på det du hadde tenkt til å drekke opp i desember og send dem til Bjørn.

Vi kommer tilbake med info om hvordan du kan bidra.

Vålerenga i dag
Sludd, regn, is, snø, sørpe og ribbefett. Glatt og jævlig alt sammen.

Legg igjen en kommentar