Dagboka fredag 4. desember 2009

Bønda lurte seg til seier på Jordal, vi har tenkt å lure oss til Danmark, og noen lurer på om noen lurer noen i sesongkortkøen. Vi lurer på om det er første eller andre fredag i advent, og overlater til deg å avgjøre om det er så veldig lurt å lese denne dagboka. Unnaluring Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. desember 2009»

Bønda lurte seg til seier på Jordal, vi har tenkt å lure oss til Danmark, og noen lurer på om noen lurer noen i sesongkortkøen. Vi lurer på om det er første eller andre fredag i advent, og overlater til deg å avgjøre om det er så veldig lurt å lese denne dagboka.

Unnaluring
Vålerenga are magic, men de hadde ikke helt lyst i går. Vi leder serien og vinner nok den, vi må bare orke littegrann, sånn som på tirsdag!

Vålerenga gadd ikke prøve engang. Ligger man to meter på etterskudd taper man ishockeykamper. Særlig hvis dette er konsekvent gjennomført av hele laget, som bar godt preg av å ikke gidde, ikke ta motstanden på alvor eller i det hele tatt å prøve. Ikke mye olympisk sus over det Vålerengas OL-gutter viste i dag. I tillegg er det en del av norsk hockeys grunnlov at Pål Johnsen (svinet) alltid scorer aleine med Vålerenga sin keeper. Men for all del, gi han pucken i overtallspill!

Storhamar kødda det til for Vålerenga på Jordal og vant 4-2. Surt, men siden Sparta lurte seg selv til kun ett poeng etter tapte straffeslag mot Stjernen, leder vi fremdeles serien med tre solide poeng. Ingen ting skal tas for gitt i hockey, uansett regner vi med at Vålerenga styrer mot seriegull og ny bøtte i sagaen om ishockeyfolket når fotballfolket har begynt å røre på seg.

Ikke lurt å lure for lenge
Fotballfolket er i gang før dere aner det. Det er på tide å få ut finger’n og bestille billetter. Neida, vi tenker slett ikke på sesongkort, selv om du som lurer på om det er verdt å vente, tar feil. Vi tenker heller ikke på første bortetreningskamp mot Follo. Tirsdag 19. januar er omtrent spikra. Klokkeslett ukjent, men møt likså godt opp på Oslo S ved morgengry for å rekke fram til Ski om Østfoldbanen fremdeles tilbyr vanlige avvik i rutetidene. Ikke la deg lure av NSB.

Det vi tenker på er lørdag 20. februar klokka 13. Da er det klart for et slags nordisk mesterskap selv om det bare er på liksom. FC København – Vålerenga.

Det e’kke tvil, nå er det tur igjen! Svipptur fra Vippetangen fredag klokka 17, tilbake søndag morgen klokka halv ti etter avreise fra København rett etter kamp klokka 17 lørdag.

DFDS–nett opplyser at det er en viss pågang på bestillingene den nest siste helga i februar. Skuta blir garantert stappende full, og det må tenkes alternative reiseruter for dem som er for seint ute. Ryktene går om at grupperinger i Klanen vil kapre Nesoddbåten og på den måten gjøre livet trivelig for pendlerne som helt uforskyldt får seg en Danmarkstur. I billettluka på Nesodden stusser dem fælt over alle forhåndbestillingene de har fått på ettermiddags-avgangen fra Aker Brygge fredag 19. februar.

Du verden så rundlurt folk vil føle seg når det viser seg at kampen går i Århus eller noe sånt. Ja, sånn er livet! VIF-fotball melder at det eneste som står igjen når det gjelder kampavtalen, er å bestemme kampsted.

Vi bare lurer
Den tid den sorg. Vil du bli rundlurt er det ingen vits å vente helt til februar. Etter en stakkars sesongkortkjøpers mening foregår det kanskje litt av hvert å lure på omkring fordelingen av faste plasser etter at Vestbredden ble krympa og folk nå må over i en fra før fullpakka Bendit-sving.

Vi har fått denne mailen fra en trofast tribunesliter og dagbokleser:

Her er det noe kokkelimonke. Vi var nesten først i køen da salget startet på Sjappa lørdag klokka 10. Foran oss sto det en gruppe som skulle kjøpe på et område som vi ikke hadde interesse av.

Så var det vår tur. Vi er en gjeng som har stått sammen på felt 103 radene 9 og 10. Noen ville gjerne flytte opp på rad 10, fordi rad 9 er litt mer utsatt for regnet. Men da vi kom fram viste det seg at det bare var åtte plasser ledige på rad 10 på felt 103. Hvor var det blitt av de andre plassene?

Vi kommer nok til å ta det opp med dem som står på plassene når sesongen kommer i gang.

Det var noen som mente at Billettservice hadde begynt salget kvelden før. En annen var at klubben hadde forsynt seg på forhånd. Vil det si at det finnes en (eller flere) bakdører i sesongkortkøen?

Et spørsmål er stilt. En påstand servert. Jeg toer mine hender og venter på mulige svar.

Vålerenga i dag
Vær obs på rundlurespørsmål på Bohem-quizen klokka 18

Legg igjen en kommentar