Dagboka mandag 30. november 2009

Suddenly was alt dødt. Mens Vålerenga taper på alle fronter, men kommer til kort, går sesongkort som hakka møkk. På den siste novemberdagen før neste år lurer vi litt på hva Ronny Johnsen fant i Vallhall i helga og vi lurer litt på når terminlista er klar. Kort sagt er dette en dag vi lurer … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. november 2009»

Suddenly was alt dødt. Mens Vålerenga taper på alle fronter, men kommer til kort, går sesongkort som hakka møkk. På den siste novemberdagen før neste år lurer vi litt på hva Ronny Johnsen fant i Vallhall i helga og vi lurer litt på når terminlista er klar. Kort sagt er dette en dag vi lurer på.

Det er første mandag i advent, bare tre mandager til så er de nesten ved årets høydepunkt, de som ikke har skjønt det, de som venter på juletre og pakker. Det er verre med oss som venter på noe orntli. For oss er det allerede fjerde mandag i advent, men det er fjorten-femten seige adventsuker igjen. I midten av mars braker det sannsynligvis løs. VM-pausen skal fordeles foran og bak en fra før langstrakt sesong. Første og siste spark i 2010-sesongen er prisgitt varmekabler, undervarmen utgjør det syltynne skillet til barbarisk vinteridrett.

Terminlista er rett rundt hjørnet, den var det i hvert fall på samme tid i fjor. Dagbla’ antyder at den ikke er klar før midt i januar på grunn av alle muligkonkurser, men vi tipper vi kan nyte terminlista og så smått planlegge ferien neste år, allerede inneværende uke.

Innendørssesongen 1
Som sagt fjerde mandag av atten blåmandager i advent for oss som venter på noe meningsfylt. En mandag uten gavepakker, en dag faktisk helt dønn renska for presanger etter en lang, miserabel Vålerengahelg. Ikke mer enn et skarve hockeypoeng i Fredrikstad fredag. Ishockey er en merkelig greie. Greit nok at det ikke skal være hundre prosent forutsigbarhet i lagsport, men at det går an å svinge som mot Stjernen tirsdag og mot Stjernen fredag, det er i drøyeste laget. Nedsabling 8-1 den ene dagen, tap på Sudden Death den andre. Sånt skal bare skje i fotball. Eksempel: Stabæk-Vålerenga og motsatt i sesonginnspurten i fjor.

Innendørssesongen 2
Håndballgutta skulle liksom rette opp helga for oss, men tapte klart for Lillestrøm i Skedsmohallen med hundre tilreisende fra Klanen og noen få Kanarifans som etter hva Aftenposten skriver, foretrekker håndball med Arild Sundgot, noe som fikk talsmann Kjellsen til å glise fram søndagens beste poeng:

– Fem karer, ei bikkje og ei tromme. En helt vanlig kanariløsning.

Kommer Vålerenga til kort ?
Det så lenge ut til at det skulle gå på raua i bridge også. Neida, jeg blander ikke kortene, bridge er en stor og ny idrettsgren i Vålerenga etter at Martin kom til klubben. I helga lå han og makker Tor Helnes på en anononym søttende plass før avslutningen av første etappe i det åpne amerikanske mesterskapet i bridge i San Diego. Men så:

– En fantastisk avslutning, med hele 68,31% score på de siste 26 spillene, gjorde at de suste til topps i det sterke feltet med 328 par på startstreken, skriver Bridge i Norge

Godt jobba sier vi. Vålerenga kom virkelig til kort denne helga!
Les mer om kortkunsten på VIF-fotball.no

Sesong..eh..kort
Kort og godt: Selv om sesongen er utrivelig langt unna, begynte den faktisk lørdag. Sensonggkortsalget er i full gang, og noe tyder på at det haster om du vil få den plassen eller det feltet du vil ha. Sjappesjefer’n melder:

– Det ble lørdag solgt/reservert opp rundt 750 plasser på vestbredden, det betyr at det er i underkant 1000 plasser ledig. Så det er fortsatt mulighet til og sikre seg meget gode plasser på vestbredden allerede i dag.

Felt 104: Ledig fra rad 7 og ned, felt 103 fra rad 8 og ned, felt 101 og 102 er det ledig på alle rader.

Det var lørdag dessverre lange køer og opptil flere timer ventetid, dette skyldes omlegging til faste plasser. Går alt som man nå ønsker så forandres ingen ting neste år, det vil si at man kan fornye sesongkortet via nett.

Og mens vi venter på neste sesong forbereder Ronny Johnsen seg på sesonger litt lenger ut i framtida. I helgen var han observert på talentplukking i Valhall. Om det var i Nike-regi skal vi ikke si noe helt sikkert om, det eneste sikre er at vi kommer tilbake til usikre og sikre facts en annen gang, kanskje allerede i morgen.

Ha en blå mandag !

Legg igjen en kommentar