Dagboka fredag 27. november 2009

Dagboka ønsker god helg med hockeyseier og stille dager i fotballen. Hockey Vålerenga tok i går en ny seier, denne gangen var det Frisk Tigers som fikk gjennomgå, i det som bar preg av å være en hvileetappe vant Vålerenga 4-2. I morgen venter Morgan og venna hans i Stjernehallen. Nå begynner det for øvrig … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. november 2009»

Dagboka ønsker god helg med hockeyseier og stille dager i fotballen.

Hockey
Vålerenga tok i går en ny seier, denne gangen var det Frisk Tigers som fikk gjennomgå, i det som bar preg av å være en hvileetappe vant Vålerenga 4-2. I morgen venter Morgan og venna hans i Stjernehallen. Nå begynner det for øvrig å bli litt avstand til røkla, der vi ligger og soler oss på tabelltoppen. Seriegull hadde smakt bra før kampen om bøtta begynner.

Håndball
Søndag går hatkampen mot Lillestrøm Topphåndball, det er lten tvil om at dersom det bare er en håndballkamp du skal på i år så er det denne du skal se. Godt klassisk by mot land hat kan være din introduksjon til å få åpnet dørene inn til en ny vålerengaverden. Drep dem Vålerenga, drep dem!

Lyn
Det er nesten så man begynner å føle litt med den patetiske gjengen med blakke vestkantgutter som ventet på teppefall for Lyn på Paddys i går kveld. Til tross for flere ”absolutt siste frister” er det ikke nok som bryr seg til at det kommer inn midler. Det var ingen bombe at avklaringen ikke kom i går heller og spørsnålet er om Lyns administrasjon skal fortsette å holde sine hardt prøvede få på pinebenken helt til det som faktisk er siste frist for alle i forhold til å vise positiv egenkapital, nyttårsaften 2009.

Fotball
I fotballdelen av klubben vår er de ferdige med evalueringen og sitter trolig og lurer på hva de skal bruke den til. Stille er det i hvert fall og klubbens sider melder for tiden om hva som har skjedd og om egne spillere i andre klubber. Nå vil vi snart vite mer om hva som skal skje med våre egne spillere i egen klubb. Økonomien i norsk fotball er svekket, men allikevel ser vi at Molde, Aafk og Stabæk i hvert fall gir uttrykk for vilje til å være aktive på overgangsmarkedet. Vålerenga tilhører i øyeblikket den store ”vet ikke-gruppen”.

Vålerenga i dag
Ha en fin helg med fotball og hockey.

Legg igjen en kommentar