Dagboka mandag 23. november 2009

Dagboka er inne i en av mange uker på tomgang, mens vi venter på treningskamper og overgangsnyheter. I mellomtiden får vi kose oss med det lille som skjer i vårt univers. Klubben i mitt hjerte Det ble andreplass på Vålerenga i Dagbladets konkurranse ”Klubben i mitt hjerte”. Her kunne de som ville stemme på sine … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. november 2009»

Dagboka er inne i en av mange uker på tomgang, mens vi venter på treningskamper og overgangsnyheter. I mellomtiden får vi kose oss med det lille som skjer i vårt univers.

Klubben i mitt hjerte
Det ble andreplass på Vålerenga i Dagbladets konkurranse ”Klubben i mitt hjerte”. Her kunne de som ville stemme på sine favorittklubber hver dag og Rosenborg vant i år foran Vålerenga. Selv om det bare ble andreplass fikk klubben 50.000,- og det er da noe det også i disse hårde tider.

Kåringer
Klubben har tydeligvis lite å skrive om de også, i disse dager troner kåringen ”Årets takling” som en av hovednyhetene. Vi gleder oss til vi kan stemme over årets returløp, årets innkast og årets beste målfeiring. Kontantkortet brenner i lomma og det klør i tastefingrene etter å få sagt vår mening.

Bjørn Heidenstrøm til Kongo
VPN kan som første uavhengige nettside, nyhetsformidler ja i det hele tatt som førstemann etter Bjørn selv, melde at Bjørn Heidenstrøm på vegen til Sør-Afrika skal sykle gjennom Kongo. Denne smått dramatiske nyheten har vi funnet på Theshirt.no. Etter det VPN erfarer har Bjørn drøftet problematikken med FN og fått råd og løfter om sikkerhetstiltak. Vårt råd må være at hvis du skal plaffe løs på lokalbefolkningen er det lurt å legge bort kameraet noen minutter.
Ellers virker det ut fra timeplanen til Bjørn som om i hvert fall spaniadelen av sykkelturen minner mer om et syklende cocktailparty enn et blodslit på to hjul, men hvem kan egentlig laste han for det?

Lillestrøm topphåndball
Bloggen til Tryll fyrer opp under det gode gamle hatet og var en fin inngang til denne uka for undertegnede. Med hockey og håndball så er det heldigvis slik at vi ikke behøver å gå helt i dvale. Til helga går oppgjøret mot stasjonsbønda på parketten og da er det mulig å få ut litt oral vemmelse, hat og avsky. Vi knuser dere i hands også.

Hockeyseier etter sudden
Vålerenga slo Lørenskog borte etter mål av kaptein Lars Erik Lund. I undertall satte han pucken i det tomme lørenskogburet og to bortepoeng var et faktum. Litt moro var det også at Vålerenga straffet Lørenskog for å prøve samme overtallsmedisin som det Vålerenga gjorde mot Lørenskog sist, nemlig å ta ut målvakten i overtall for å spille 5 mot 3. Vi gratulerer

Vålerenga i dag
Ta deg en røyk, det er over. Over for i år.

Legg igjen en kommentar