Dagboka torsdag 19. november 2009

Sesongen 2010s mer eller mindre første rykte er kommet. Kristofer Hæstad er kåret til årets spiller på vif.no. Og vi synes fortsatt du burde ta en tur innom dagbladet.no for å stemme på «klubben i ditt hjerte». Rykter Selv med mindre enn null penger i så godt som samtlige klubber så blir det nok nok … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. november 2009»

Sesongen 2010s mer eller mindre første rykte er kommet. Kristofer Hæstad er kåret til årets spiller på vif.no. Og vi synes fortsatt du burde ta en tur innom dagbladet.no for å stemme på «klubben i ditt hjerte».

Rykter

Selv med mindre enn null penger i så godt som samtlige klubber så blir det nok nok av rykter i månedene framover hva angår spilleroverganger og lignende. Først ute (vi ser totalt bort fra John Arne Riises tullball om å avslutte i Vålerenga når han blir 42) i så måte er Øyvind Hoås, Sarpsborgspissen som viste svært gode takter blant annet i kvalikampene mot XXX.

– Vi har hatt samtaler med tre eliteserieklubber som er interessert, men det er litt for tidlig å konkludere hva det ender med ennå, sier Hoås’ agent Stig Lillejord til nrk.no. Nrk.no på sin side «erfarer» at Vålerenga er en av disse klubbene.

Hovedpersonen avventer, i første rekke som hør og bør forhandlingsmøtet med Sarpsborg.

– Jeg trives veldig bra i Sarspborg. Vi er en kompisgjeng med et helt spesielt miljø, og det gjør det tyngre å reise derfra. Dessuten går jeg på lærerskolen i Halden og har ikke lyst til å hoppe av den utdannelsen sånn uten videre. Hva jeg gjør til neste år kommer nok litt an på kontraktsforhandlingene med Sarpsborg, sier Hoås til NRK.

Ellers ser vi at Åge Hareide knyttes opp mot Viking, at vår kjære venn dommer Svein-Erik Edvartsen fikk psykologhjelp «til å komme seg tilbake på toppnivå», at Ingebrigt Steen Jensen gjerne beholder Jan Jönsson, og i det hele tatt.

Beklager, men forvent mye mer av denne slags i månedene som kommer.

 

Kristofer Hæstad ble kåret som årets spiller på vif.no. Og hovepersonen ble glad.

– Det er veldig hyggelig og gledelig å bli stemt fram av supporterne våre. Det er en stor opptur for meg siden jeg hadde en tøff sesong i fjor, sier han til vif-fotball.no.

Og han fortsetter om neste år:

– I år var mitt personlige fokus å gjøre det godt for Vålerenga. Det blir selvfølgelig et fokus neste år også. Jeg har også lyst å bidra til at klubben skal vinne noe. Vi vant cupen i fjor, noe som var en fantastisk opplevelse, men vi har prestert for dårlig i serien. Jeg har lyst å være med å heve nivået for Vålerenga i serien slik at vi skal være med å kjempe om medaljer i Tippeligaen.

Glem nå endelig ikke…

…å stemme på Vålerenga som klubben i ditt hjerte i Dagbladets kåring. Så vidt vi har skjønt så drar Rosenborg ifra, og selv om det i bunn og grunn er en ganske teit greie, så kan det bey en del penger for breddefotballen.

Konspirasjoner

En ganske festelig landslagskveld i går. Algeria tok den siste Afrikaplassen fra Egypt, Bohemen var stappfull av utrolig entusiastiske men etterhvert skuffede Bosniere, og Irland ble snytt for VM plass av Thierry «Sundgot» Henry. I Irske aviser konkluderes det med at FIFAs avgjørelse om å seede kvalikrunden lukter korrupsjon og ønske om å fremme de «store» Portugal og Frankrike lang vei. Uansett hvordan en vrir og vender på det så får en vel si at Portugal og Frankrike skal måtte spille svært så morsom fotball i Sør Afrika om de skal greie å opparbeide seg noen sympati fra såkalte nøytrale tilskuere.

Les også:
Alle mann til pumpene !

Legg igjen en kommentar