Dagboka onsdag 18. november 2009

Vi fortsetter vår lavintensitetsuke med fortellinger om treningssesong og onsdagstidstrøyte. Treningssesongen Årets lettere skuffende sesong er knapt unnagjort og langt fra fordøyd, men hvem har tid til å se bakover? Det er framover vi skal, og fra og med i dag blir det atskillig lettere å drømme seg bok i en rosenrød framtid. For nå … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. november 2009»

Vi fortsetter vår lavintensitetsuke med fortellinger om treningssesong og onsdagstidstrøyte.

Treningssesongen

Årets lettere skuffende sesong er knapt unnagjort og langt fra fordøyd, men hvem har tid til å se bakover? Det er framover vi skal, og fra og med i dag blir det atskillig lettere å drømme seg bok i en rosenrød framtid. For nå er endelig de første antydninger til den kommende treningssesongen kommet på plass.

I følge de offisielle sidene så har spillerene treningsfri ut desember, men skal møte nyklippet og edru til første økt 4. januar 2010 (og, ja, selvsagt skal de følge eget treningsprogram i desember måned).

La Manga-turnering blir det også i år, nærmere bestemt 23. januar til 3. februar, uten at det er satt opp motstandere ennå. Ellers ser den foreløpige terminlista slik ut:

Mandag 18. januar: Vålerenga – Skeid, Hafslundbanen på Valle
Tirsdag 19. januar: Follo – Vålerenga, kunstgressbanen på Ski Idrettspark
Lørdag 23. januar til onsdag 3. februar: Treningsleir på La Manga
Søndag 21. eller mandag 22. februar: FC København – Vålerenga, kampsted ikke fastsatt
Tirsdag 2. mars kl. 19.00: Stabæk – Vålerenga, Telenor arena
Søndag 7. mars: Sandefjord – Vålerenga, kampsted ikke fastsatt

(Hafslundbanen? spør du. Ikke vet jeg, men tipper det er den nye kunstgressbanen nærmest Vallhall.)

Vif.no melder at tidspunkter for alle kampene er ikke helt avgjort, og endringer kan forekomme. Selvsagt.

Bli heller ikke overrasket om det kommer til flere motstandere, noe annet hadde i grunn vært underlig.

Og så nevner vi til slutt at VIF Media jobber med å få streamet alle vinterens treningskamper live på VIF TV, men legger til i samme slengen at det å nyte Vålerenga i 3 kuldegrader og lett snø, eller i en obskur hall langt ute på landet, er en opplevelse av de sjeldne og langt å foretrekke framfor en hakkete PC skjerm.

I kveld

Men før vi kommer så langt skal må vi greie å komme oss gjennom resten av november, samt hele desember. En god start på tidsdrepingen er selvsagt å stikke ned på Bohemen og kveldens sportsquiz, eller som de sier på bohemen.no: Sportsquiz med Algerie mot Egypt i bakgrunnen. Bosnisk invasjon fra 20.00… Og for de uinnvidde: sportsquizen begynner kl 18.18.

Dessuten så er det visse tegn som tyder på at Alegerie – Egypt kan bli en heftig affære, vel verdt å få med seg.

Les også:
Alle mann til pumpene !

Legg igjen en kommentar