Helgedagboka søndag 8. november 2009

Det er lett å være litt småbitter i dag. Vi var bare en liten og hodeløs dytt unna å løpe ut på Ullevaal i dag, en liten dytt unna en ny kongepokal og ny tur til Europa. Nordlie tok FFK ned Nordlie ville snakke mest om hvor høyt poengsnitt han hadde i FFK og langt … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 8. november 2009»

Det er lett å være litt småbitter i dag. Vi var bare en liten og hodeløs dytt unna å løpe ut på Ullevaal i dag, en liten dytt unna en ny kongepokal og ny tur til Europa.

Nordlie tok FFK ned
Nordlie ville snakke mest om hvor høyt poengsnitt han hadde i FFK og langt mindre om at han tok de fra trygg plass til kvalik og tapte kvaliken mot et lag som egentlig skulle spilt denne sesongen i andredivisjon. Det vi spør oss er hvem som har vært urettferdig mot deg denne gangen Tom?
Dagboka ler av deg, kampledelsen din, unnskyldningene dine ja i det hele tatt alt ved deg og unner deg alt mulig vondt, det var synd det var Fredrikstad som ble utsatt for deg, Bergen hadde fortjent deg mer.

Så lenge Nordlie er i FFK, sier jeg som forrige helgedakbokist, det er bare å håpe at Lisleby reiser seg igjen..
Nå er det valgets kval, skal man håpe på å få opp XXX slik at vi får ydmyka dem og sendt dem ned igjen, eller vil vi helst slippe minnene om Elisabeth J. Holm og resten av møkka fra Gjemselund.

Cupfinalen
Når vi en gang ikke er i cupfinalen og heller ikke trenger ett resultat for å komme oss ut i Europa, så er det deilig å ikke måtte håpe på Molde. Nå er det samma faen, men en liten ”takk for alt du ga Rekdal”-sympati er lett å fremkalle for Aafk. De har noen av ”våre” på banen også.

Mer skremmende er det at gatene fylles med sunnmøringer, nordmøringer, utmøringer, innmøringer, femøringer og andre bønder. Dette er den dagen i året jeg er sterk motstander av nasjonalarena i Oslo. Tenk om vi kunne vært forskånet for cupfinalehelg med alt det den fører med seg, busslaster stinne av talefeil og husdyrskjendere, hvor deilig vi kunne hatt det. Hadde vi blitt kvitt denne helga ville det bare vært skampletten Grete Waitz-løpet som måtte bort for å stoppe organisert tampeinvasjon til hovedstaden.

Gullballen ødelagt
NRK fikk ansvaret for å gjennomføre fotballens festhelg, med hovedpriser til damer og damefotballen fikk man synliggjort hva slags jallagalla dette er. Skal man fortsette med denne gallaen må man bestemme seg for om det skal være en likestillingskveld, eller en kveld der sportslige prestasjoner skal hylles.

Vålerenga i dag
Sett på DVD-spilleren og kos deg med en av våre siste cupfinaler. Min favoritt er fortsatt cupfinalen fra 97, men det er mange og velge i. Lukk vinduene så slipper du både trekk og skriking på rare dialekter utover kvelden. Ha en fin søndag!

Legg igjen en kommentar