Dagboka onsdag 28. oktober 2009

Jula nærmer seg, først skal vi bare gjøre unna en seriekamp mot Start, mye rykter. Julegavene derimot de har blitt hamstra i stor stil de siste dagene, så de er kanskje mange ferdige med. Årets spiller Det sikreste tegnet på at sesongen går mot slutten er at det nå begynner å komme kåringer av årets … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. oktober 2009»

Jula nærmer seg, først skal vi bare gjøre unna en seriekamp mot Start, mye rykter. Julegavene derimot de har blitt hamstra i stor stil de siste dagene, så de er kanskje mange ferdige med.

Årets spiller
Det sikreste tegnet på at sesongen går mot slutten er at det nå begynner å komme kåringer av årets beste og svakeste i forskjellige kategorier. Først ute var spillerne i ungdomsavdelingen som kåret Anders Lie til årets spiller. Vi gratulerer og takker for innsatsen. Tildelt ære og berømmelse ble også Håvard Nielsen og Stian Eriksen.

Årets siste kamp
Da er det bare Start igjen før vi kan avslutte sesongen med en plass rundt midten av sesongen. Vi merker at det er greit nå som kampen om heder og berømmelse er over og erstattet av plikten til å oppfylle sine forpliktelser i forhold til terminlista.

Fotballens agurkmåneder
Det er nå høytiden for kjerringer og bedrevitere begynner, de neste månedene kan vi spekulere i overgangsrykter, lekkasjer og renspikka løgn. Det du juger på deg å ha kilder på den ene dagen står raskt som en sannhet på VGs debattforum eller i den ikke alt for kildekritiske dagspressen. Nyhetene vil få et sart fotballhjerte til å hoppe over noen slag, men på den annen side så hadde det vært verre om det ikke kom annet enn tørre fakta til vi har passert påske. Rykter skaper håp og fortvilelse, men kanskje mest av alt engasjement.

Lagersalget holder stengt i dag
Da vi alle har oppført oss som pensjonister i kjøttdisken på Svinesund, er det ikke lagersalg i dag. Det er nemlig nær utsolgt og det lille som er igjen vil bli solgt i Sjappa. Finanskrisen har tydeligvis rammet hardest på vestkanten.

Vålerenga stadion
Det at sesongen er over gir oss i VPN større mulighet til å følge opp saker som blir liggende litt mellom slaga i Tippeligaen. Det er nå tid for å se nærmere på stadionsaken. Hvordan ligger vi egentlig an i forhold til omreguleringsprosessen, hva er status på finansieringen og er det tatt en endelig beslutning på at vi skal spille på plastikkgress? Den som leser VPN utover vinteren vil trolig bli litt klokere.

Hockeygutta dunka Storhamar
Selv om det føles litt rart at hockeyen starter før fotballen er ferdig så gleder det naturligvis at gutta gjør det bra. I går var det Storhamar som fikk deng 4-1 noe som gjør at vi fortsatt ligger helt i toppen av tabellen. Vi gratulerer.

Legg igjen en kommentar