Dagboka fredag 23. oktober 2009

Det stunder seg til mot årets siste hjemmekamp, mot skjebnemotstander Sandefjord. Vi krysser fingrene for at gutta greier å holde konsentrasjonen helt ut, det står tross alt om en mulig e-cup plass, pluss en Vålerengarekord. Kamp mot Sandefjord Tidligere i uken skrev vi at alt annet enn seier hjemme mot Sandefjord ville være en sensasjon … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. oktober 2009»

Det stunder seg til mot årets siste hjemmekamp, mot skjebnemotstander Sandefjord. Vi krysser fingrene for at gutta greier å holde konsentrasjonen helt ut, det står tross alt om en mulig e-cup plass, pluss en Vålerengarekord.

Kamp mot Sandefjord

Tidligere i uken skrev vi at alt annet enn seier hjemme mot Sandefjord ville være en sensasjon og en skandale. Det angrer vi på nå, for alt ligger til rette for et forsmedelig Vålerengatap. Hør bare her: Sandefjord er i brukbar form og har ikke tapt på de tre siste. Samtidig jager Vålerenga rekord i antall seire på rad etter fire strake og fem seire på de siste seks. Dessuten så har Vålerenga aldri tapt for Sandefjord, i følge de offisielle sidene har Vålerenga vunnet 9 av 10 obligatoriske kamper med uavgjort i den siste. Sist lagene møttes, borte i Sandefjord, ble det 2-0 sier til Vålerenga etter mål av Bengt Sæternes og Mohamed Abdellaoue. I Oslo er statistikken enda mer skummel sett med Vålerengaøyne: Vålerenga har vunnet seks av seks.

Og for å komplettere miseren så vil Vålerenga tangere klubbrekorden for flest seiere på rad i eliterserien med seier på søndag. For ikke å snakke om at med seier så kan Vålerenga passere Odd (ikke veldig sannsynlig) og komme på siden av Brann (noe mer sannsynlig) og plassere seg perfekt til å stjele 4. plassen fra disse to klubbene i siste runde.

Er det rart vi har blitt skjelven i buksene?

Uansett så er dette en kamp du burde få med deg live. Det er siste sjanse i år til å se laget på Ullevaal.

Futsal

Som sagt over så nærmer vinteren seg. Det vil si at noen og enhver trekker innendørs, for eksempel til gymsalen der en kan spille en utrolig morsom avart av fotball kalt futsal. Noen på et høyere nivå enn andre,
Mohamed Abdellaoue, Harmeet Singh og Mohamed Fellah er alle aktuelle for landslaget.

– Moa, Fellah og Harmeet er gutter jeg har pratet med. De har lyst til å være med på dette, og Vålerenga er informert. Klubben har vært utelukkende positiv, og gått med på å gi dem fri. Men uttaket er ennå ikke gjort, sier futsallandslagssjef Esten O. Sæther til aftenposten.no.

– De har veldig lyst til å spille futsal på aller høyeste nivå, fortsetter Sæther i Aftenposten.

Sæther regner med at vinduet for vanlige fotballspillere på høyt nivå er i ferd med å stenges, dvs at futsal kommer til å etablere seg som egen idrett med spesialiserte utøvere, men….

– Men vanlige fotballspillere vil kunne tjene på å drive med futsal. Det gjør noe med basisferdighetene, og man blir bedre én mot én, både defensivt og offensivt, avslutter Sæther.

Noe denne skribenten godt kunne underskrevet på, uten sammenligning forøvrig.

Andreas Nordvik

Det er vel flere enn meg som lurer på hva det blir til med Andreas Nordvik. Skal Vålerenga få beholde ham eller ei? Han har kontrakt med RBK ut 2010, og kan dermed bli relativt rimelig for Vålerenga, og agenten tror han er ønsket i klubben.

– Vi vet at Vålerenga er fornøyde med jobben Andreas har gjort – både i kamp og på trening – og ut fra det har jeg inntrykk av at de kan tenke seg å ha ham med videre, sier han til adressa.no

Erik Hoftun trekker på det.

– Han har vært bra i Vålerenga, og er en spiller som vi ønsker å ha tilbake i januar. Han er en anvendelig forsvarsspiller, sier Hoftun.

Og bla bla bla videre. Nøkkelopplysningen er nok at Andreas trivdes i Vålerenga og at kontrakten hans med RBK går ut etter neste år. Så får vi se hva partene greier å gjøre med det.

Lagersalget

Glem nå endelig ikke Sjappas lagersalg som starter i morgen!!

Les også:
Dagboka torsdag 22. oktober 2009 
Så jævla enkelt

Legg igjen en kommentar