Dagboka onsdag 21. oktober 2009

Beklager, men på tross av at Vålerenga står midt i en (lokalt sett) svært så spennende kamp om 4. plassen, så finnes det ikke større nyheter enn at Harmeet Singh har tatt lappen. Akkurat den overlater vi til de offisielle sidene, men Sjappas lagersalg, set det kan du lese om i dagboka. Lagersalg i Sjappa … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. oktober 2009»

Beklager, men på tross av at Vålerenga står midt i en (lokalt sett) svært så spennende kamp om 4. plassen, så finnes det ikke større nyheter enn at Harmeet Singh har tatt lappen. Akkurat den overlater vi til de offisielle sidene, men Sjappas lagersalg, set det kan du lese om i dagboka.

Lagersalg i Sjappa

På Sandefjordkampen vil det deles ut flyere, men da er det allerede for seint hvis du vil være først ute. Sjappa skal nemlig avholde lagersalg, i Strømsveien 179 vis avis bussgarasjen på Alnabru, rett etter avkjørselen på E6. I følge en viss Sjappesjef så vil det være ektsremt mange godbiter til ekstremt lave priser, og vi ser ingen grunn til å betvile at han snakker sant.

Med andre ord anbefaler vi sterkt å sette av en av dagene lørdag 24. oktober 10-16, mandag-onsdag 26-28 oktober 14-20, for en tur til Strømsveien. Husk å ta med lommebok.

Vålerenga i dag

Ingen sportsquiz på Bohemen, derimot stappfullt med Champions-leaguekamper hele kvelden fom 18.30. Det er det sikkert verdt å få med seg, mens man slår av en prat over en bayer.

Les også:
Høstnatta er et eventyr for spesielt interesserte 
Dagboka tirsdag 20. oktober 2009

Legg igjen en kommentar