Dagboka torsdag 8. oktober 2009

Tullekamp mot Skeid, spekulasjoner og litt før damenes kvalifiseringskamp på søndag. Kakelotteri eller Vålerenga Det er trangere tider i fotballen og det gir seg utslag i kamper som den i kveld mot Skeid. Vålerenga hjelper lillebror med dugnad før nedrykket til andredivisjon, Skeid på sin side får med seg publikumsinntektene fra kveldens kamp og sparer … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. oktober 2009»

Tullekamp mot Skeid, spekulasjoner og litt før damenes kvalifiseringskamp på søndag.

Kakelotteri eller Vålerenga
Det er trangere tider i fotballen og det gir seg utslag i kamper som den i kveld mot Skeid. Vålerenga hjelper lillebror med dugnad før nedrykket til andredivisjon, Skeid på sin side får med seg publikumsinntektene fra kveldens kamp og sparer en dugnad eller et kakelotteri før neste års satsing.Ja, dette er den eneste måten å forstå kveldens oppgjør mot Skeid på.

Skeid stiller med et sammensatt lag av spillere som er i, eller har vært i Skeid, mens vi etter det vi skjønner møter opp med vårt beste mannskap minus de spillerne som spiller for Skeid. Ronny Johnsen går inn i midtforsvaret til Vålerenga og gir oss med det et hyggelig gjensyn med en av norsk fotballs største spillere gjennom tidene.

Skeid stiller med trolig med dette laget: Mos, Moa, Morten Berre, Birger Madsen, Mike Kjølø, Ståle Andersen, Kim Holmen, Christer George og Andrè Hansen.

Inngangsbilletten koster hundre kroner og inntektene fra kampen går til Skeid.

Kvalifiseringskampen mot Byåsen
Allerede nå på søndag spilles vår første kamp i kvalifiseringen. Tabellen ser i øyeblikket slik ut

Byåsen 1 1 0 0 0-1 3
Vålerenga 0 0 0 0 0-0 0
Sortland 1 0 0 1 0-1 0

Tabellen innebærer at med seier over Byåsen, på Hafslundbanen førstkommende søndag kl. 14, så er det vi som leder pulja før siste kamp mot Sortland. Bare vinneren rykker opp, så en seier søndag er helt avgjørende på damelagets vei mot toppen av norsk fotball. Møter du opp søndag så er du garantert å få et forhold til en ny del av klubben vår, du er i tilegg en kjærkommen støtte for et lag som ikke er bortskjemt med verken støtte eller interesse.

Vi vil gi deg intervjuer og vurderinger før kampen og jobber også med hvordan vi skal klare å gi dere som ikke har mulighet til å være til stede en live oppdatering fra kampen. ”Spellern” er ute med ny rapport senere i dag. Vis damene at du bryr deg og at supportersjela ikke tar landslagsfri, så vil damene vise deg innsats, stolthet og ære. Fotball er moro, fotball med Vålerenga er mer enn det.

Winsnes til Vålerenga?
Skal vi tro Drammens Tidende kan landslagsspilleren Fredrik Winsnes være på veg til Vålerenga som Bosman etter sesongen. Det som vurderes er eventuelt en kontrakt på ett år for midtbanespilleren som har utdannet seg til lege i løpet av fotballkarrieren. Bakgrunnen for spekulasjonene skal være spekulasjonene om at Martin Andresen spekulerer i å gi seg etter sesongen. Mye spekulasjoner for tiden, er det ingen som spankulerer lenger..

Bjørn sykler sikk-sakk
En teleks tikket i dag morres inn til VPNs avdeling for oppfølgning av sære gjøremål. «Hei, det er Bjørn! STOPP. Sykler sikk sakk til Brussel. STOPP. Er ikke full eller noe STOPP. Det er ruta som er sånn STOPP. Helt greit det Bjørn, vi tror deg når du sier det og samtidig har vi fått en ny forklaring å by på når vi kommer sjanglende hjem til fruen. Jeg er ikke full, jeg sjangler ikke, jeg har bare valgt å legge opp en litt vinglete rute. Lykke til videre Bjørn, måtte hell lykke og kompass ta deg hele veien til Sør-Afrika.

Vålerenga i dag
Kos deg med ghostbustersvideoen fra tidenes siste byderby mot Lyn. Gå på showkampen mot Skeid hvis du gidder å bruke tid og penger på en kamp som sannsynligvis ikke har noe sportslig verdi utover en litt svak trening. Føler du for litt trim anbefaler vi en liten økt med sikk-sakksykling på lukket bane.

Legg igjen en kommentar