Dagboka mandag 5. oktober 2009

Hvem rykka ned og var tomme for gryn, det gjorde Lyn største svina i by`n. En porsjon skadefryd og en stor porsjon gratulasjoner til G16 som er klare for finale i NM. Det er hovedingrediensene i dagboka, en dagbok som i tilegg er spritet opp med en skalla pedalanton som søker rullende hospits. Hiver du … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5. oktober 2009»

Hvem rykka ned og var tomme for gryn, det gjorde Lyn største svina i by`n.
En porsjon skadefryd og en stor porsjon gratulasjoner til G16 som er klare for finale i NM. Det er hovedingrediensene i dagboka, en dagbok som i tilegg er spritet opp med en skalla pedalanton som søker rullende hospits. Hiver du i en liten dæsj omtale før kampen mot Viking i kveld, ja da ser du hva som kommer.

Lyn er ferdige
Lyn fikk straffen for sine sportslige prestasjoner i går og straffen består i minimum ett år i fotballens mørke adeccokjeller. Cluben venter også på straffen for sine forretningsmessige prestasjoner og da venter kanskje et dypdykk i ligasystemet, med litt flaks unngår de muligens konkurs, men det er vanskelig å se at NFF kan gi dem ny lisens. Ta`rei ei sviske Preben, Lyn er ferdige!

Så jævla enkelt
Vålerenga slo Bodø/Glimt 5-0 på Hafslundbanen søndag ettermiddag etter scoringer av Håvard Nielsen (2), Chuma Anene (2) og Mohammed Duran. Vålerenga er dermed klare for cupfinale for G16, vi bøyer oss i støvet og gratulerer.

Hjelp med å hjelpe
Bjørn Heidenstrøm har skaffet seg en følgebilsjåfør, men mangler følgebil. Dersom du sitter med en bo-/ campingbil han kan få låne eller leie for en billig penge, venter en bamseklem fra Bjørn, lønn i himmelen og gleden av å bidra til en god sak. Les på hjemmesiden til Theshirt.no for å finne ut mer om hvordan du kan hjelpe. Da støtter du samtidig arbeidet med Bjørns kampanje i arbeidet med å sette fokus på flyktninger.

Kampen mot Viking
Lista over forfall er lang: André Muri, Erik Hagen, Freddy dos Santos, Dawda Leigh og Martin Andresen er fortsatt skadet. Nordvik og Hæstad er ute med karantene, mens Fellah og Luton er klare for kamp igjen. Vi merker oss også at Kongshavn er inne på bekostning av Bolthof. Med seier i kveld gjør vi et byks på tabellen og vil ligge på sjetteplass. Vi håper å se både Luton og Fellah fra start, men er godt fornøyd bare vi vinner. Når det gjelder laget i kveld skal vi avtså fra å tippe, men vil heller kose oss med det faktum at det er et av Tippeligaens yngste og ett av de med flest lokale spillere. Vi tror Vålerenga vinner i kveld og tipper 3-1.

Europa på Fair Play billett
Det er fortsatt teoretisk mulig å få fjerdeplassen som gir oss en teoretisk mulighet til å komme til Europa. Mer realistisk hadde det kanskje vært å håpe på å kvalifisere seg gjennom Fair Play, men i øyeblikket er både Odd og Bodø/Glimt foran oss på den tabellen. Hvor høyt vi ville vært på den tabellen uten blussing er det vanskelig å si noe klart om, men for noen er det tydeligvis uansett viktigere å fyre opp noen sekunder med moro enn konsekvensene det har for medsupportere og klubb.

Damelag på vei oppover i systemet
Vålerenga møter Byåsen 10. eller 11. oktober etter at Byåsen slo Sortland 1-0. Dersom vi vinner eller får minst uavgjort i den kampen venter Sortland borte i Blåbyhallen, sikkert en opplevelse for de som reiser oppover. Litt morsomt er det også at dersom damelaget rykker opp vil andrelaget følge etter og overta plassen i andredivisjon etter førstelaget. Vi krysser fingrene for de to viktige kampene som venter.

Vålerenga i dag
Det er en ting som gjelder. Kom deg til Ullevaal!
Ellers gratulerer vi Freddy med forfatterdebuten, boka er i en bokhandel nær deg fra i dag.

Legg igjen en kommentar