Bodø/Glimt – Vålerenga 0-2

Tippeligaens våteste kamp ble ingen våt drøm, men fortsettelsen av marerittet for Bodø/Glimt, mens Vålerenga er på stø kurs bort fra alle spekulasjoner om nedrykk eller kvalik. Aspmyra Kunstgress, 27.09.2009 18.00 Tippeligaen 26. runde, 5740 tilskuere Bodø/Glimt 0 ( 0) – Vålerenga 2 ( 0) Mål: 0-1 Bojan Zajic 52 0-2 Harmeet Singh 81 Gule … Fortsett å lese «Bodø/Glimt – Vålerenga 0-2»

Tippeligaens våteste kamp ble ingen våt drøm, men fortsettelsen av marerittet for Bodø/Glimt, mens Vålerenga er på stø kurs bort fra alle spekulasjoner om nedrykk eller kvalik.

Aspmyra Kunstgress, 27.09.2009 18.00
Tippeligaen 26. runde, 5740 tilskuere

Bodø/Glimt 0 ( 0) – Vålerenga 2 ( 0)

Mål:
0-1 Bojan Zajic 52
0-2 Harmeet Singh 81

Gule kort:
André Hanssen (Glimt) 63
Kristofer Hæstad (Enga) 85

Vålerenga: Troy Perkins – Amin Nouri,Stefan Strandberg, Birger Madsen,Jarl André Storbæk – Bojan Zajic (Juan Fuenmayor inn 87), Kristofer Hæstad,Harmeet Singh – Morten Berre,Bengt Sæternes, Moa (Kristian Brix inn 65)

Bodø/Glimt: Pavel Londak – Mounir Hamoud (Ruben Imingen inn 75), Johan Lædre Bjørdal (Alo Bärengrub inn34), Per Verner Rønning, Willis Forko – Runar Berg, André Hanssen, Stian Theting – Daniel Stensland, Stig Johansen (Thiago Martins inn 36),Trond Fredrik Ludvigsen.

Hoveddommer: Kristoffer Helgerud, Lier IL
Assistentdommere: Harald Strand, Midtbygdens IL og Magnus Lundberg, Ringsaker IF

Tippeligaens våteste kamp ble ingen våt drøm, men fortsettelsen av marerittet for Bodø/Glimt, mens Vålerenga er på stø kurs bort fra alle spekulasjoner om nedrykk eller kvalik.

Vålerenga stiller med presset, om enn ikke stort. Vissheten om at man kan sikre kontrakten for neste år, og slippe kjaset rundt nedrykk, sitter nok i. En solid seier på bortebane. Norges jævligste fotballkamp værmessig, på sikkert mange år. Men vi klarer det. Tre poeng i dag sikrer 34 totalt. Det er nok! Det blir det ikke kvalik.

Vålerenga dominerer kampen. Glimt har noen ynkelige forsøk fremover, men er livredde for hva som kommer. Når de ikke tør å prøve på hjemmebane, hvor skal de liksom prøve da. De fiskera der har gitt opp, og det ga oss en god kamp. Flott tomannstakling av Moa sikrer Vålerenga taktisk overtak. Dunk den ene hardt i den andre, én går nok i stykker. Moa har skjønt det! Sånn er tydeligvis lov i Norge, så da skal vi være med også. Ikke ufint, men ganske heldig sett med våre øyne…

Lædre Bjørdal forsinner og da mister Glimt totalt glimtet. Vi feier over dem, og hadde det ikke vært for at banen var helt utrolig grusom, riktignok for begge laga, hadde vi nok tatt dem mer. Men kunstgressbasseng og finfotball funker dårlig. Strengt tatt er det lite som har med ball og gjøre i utendørs kunstgressvømmehaller… Spillestilen til for eksempel Moa sliter på bløtt kunstgress. Da snakker vi bløtt type fiskesafaristorm rett før match, ikke vått som simpel vanning i gymsalen. Harmeet klemmer inn en heldig en, og vi vinner fortjent 2-0. Berre var som vanlig helt fjern foran mål, men rimelig god ellers, men hvorfor ikke Mos inn etter pause?

Vålerenga presser og kjører på. Bojan er en viktig nøkkel fremover, selv om vi mister mye fra andre. Vil egentlig heller se Fellah på banen, han markerer ihvertfall litt, og vil noe. Bojan bare gidder ikke, og nå får det være nok. Lur scoring likevel og det setter matchen. Derfra og ut er det plankis, spesielt etter Moas dobbelttakling, det var de to avgjørende greiene i kampen. Harmeet spikra bare igjen kista.

Vi kan nå spille fire kamper forholdsvis uten press. Om vi havner på femte eller tolvte spiller liten rolle. Det er noen bonuskroner og La Manga. Men et lag som Vålerenga bør kunne få landet gode treningskamper likevel. I forhold til TV-rettighetene er det en del, men vi får ta det som en bonus. Vålerenga ser ut til å komme seg rimelig greit unna økonomikrisa i Norge. Det er kjipt med Doffen, men med en sånn spiller er det bare sånn. Han får gule kort, ufortjent og fortjent og gjerne helt plutselig. Som regel noe unødvendig også…

Spillerbørs

Perkins 5
Nouri 7 BB
Madsen 6
Strandberg 6
Storbæk 4
Berre 4
Zajic 5
Hæstad 5
Singh 5
Moa 5
Sæternes 4

Legg igjen en kommentar