Du går ikke aleine i Vålerenga

Det har kokt livlig på forumet i natt. Ikke så rart, mener noen. Andre påpeker med rette at her er det mange som har mista gangsynet. Johan Golden hører med blant de sistnevnte. Her er en melding vi har mottatt fra Johan, som vi føler STERKT for å dele med dere. Les den! Du går … Fortsett å lese «Du går ikke aleine i Vålerenga»

Det har kokt livlig på forumet i natt. Ikke så rart, mener noen. Andre påpeker med rette at her er det mange som har mista gangsynet. Johan Golden hører med blant de sistnevnte. Her er en melding vi har mottatt fra Johan, som vi føler STERKT for å dele med dere. Les den!

Du går ikke aleine i Vålerenga.

Dette er en setning som en del av dere surmaga grinebitere som var på forumet i går bør tenke på. Jeg vet dere står og synger denne setningen stort sett hver kamp. Det er helt klart på tide å tenke over hva den betyr. Den betyr at vi vinner som et lag OG taper som et lag.Uansett er vi på din side. Mange mener tydeligvis annet og det er trist. Andreas kom til oss når vi trengte han som mest. Han har spilt godt og jeg er ikke sikker på at plassen i eliteserien hadde vært like trygg uten han. La det være sagt, han dreit seg ut i går. Men det er nå vi skal slå ring om han, ikke la han stå alene ute i kulda. Det er nå vi kan vise Andreas hvorfor han bør bli i Enga og bli seriemestere med oss neste år.

Johan Golden

Legg igjen en kommentar