Dagboka onsdag 16. september 2009

Damene debuterer på VPN og vi utlover saftig dusør til første kreditor med konkursbegjæring som blir tatt til følge i Lyn-saken Himmelsk! Folk går bananas for en skarve kampreklame. Kanskje bomma Gelius, kanskje ikke. Vålerenga har i hvert fall fått så mye gratisreklame foran kampen at det er unødvendig å kjøre reklamestøntet lenger. Når sarte … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. september 2009»

Damene debuterer på VPN og vi utlover saftig dusør til første kreditor med konkursbegjæring som blir tatt til følge i Lyn-saken

Himmelsk! Folk går bananas for en skarve kampreklame. Kanskje bomma Gelius, kanskje ikke. Vålerenga har i hvert fall fått så mye gratisreklame foran kampen at det er unødvendig å kjøre reklamestøntet lenger. Når sarte sjeler støtes, skal det selvsagt tas hensyn. Eller skal det det..?

Vi kan ikke se dette som annet enn uskyldig moro, en spøk som heller burde stimulert Lyn-gjengen til et mottrekk med snert. I stedet ble det møtt med angstbiting fra rottene som er trengt inn i et hjørne av helt andre overtramp enn uforsiktig snubling på kanten av en grav.

– Hei, lille Lyn, igjennom skodde-eim, hei lille Lyn
Hva om Leid Milde Ljos får ny språkdrakt søndag kveld? Hele Ullevål med unntak av VG-nedre i festlig syngende begravelsesstemning. Går noen over kanten da?
Med dette innspillet inviterer VPN alle kreative sjeler til innsats for å markere siste natt med gjengen søndag klokka 20.

Vi venter ikke seier over Lyn søndag kveld, men håpet lever. Det er jo et bånnlag vi møter, faktisk mere bånn enn oss. De har ett bein og en legg i Adecco, de speller stort sett dårlig fotball, men likevel bedre enn vi tror. Og de har den fordømte evnen til alltid å få tatt ut sitt beste akkurat mot oss. Men bortsett fra det er Lyn en gjeng nisser uten sans for sitt eget beste. Helt fra den gangen laget ledet eliteserien med 10 poeng halvveis, men ofra seriemesterskapet for å la kompisen til Brynestad, en gymlærer fra Balkan, få jobb på treningsfeltet. Cluben skulle nytta sjansen de fikk i fjor til å bygge seg opp på nytt fra andre divisjon. Men i stedet for å miste lisensen foran denne sesongen lurte de flere kreditorer inn i garnet de selv var fanget i. HamKam kunne unngått sitt nedrykk og nåværende økonomiske problemer, og ikke minst: Lyn kunne ha unngått situasjonen de nå er i. Nå venter vi med spenning på hvem som er først ute med å ta ut konkursbegjæring på klubben. Blir det Kjernen? Ullevaal Stadion? Hvem?

Dusør
Dagboka utlover dusør til den kreditoren som først tar ut konkursbegjæring som blir tatt til følge, mot Lyn. En passende dusør er kr. 1612,-, som tilsvarer det historisk lave tilskuertallet i kampen Lyn-Molde i 2004.

Livet går videre
Ingen vil savne Lyn, og livet går videre selv om Lynspøkelset vil det slik at Vålerenga heller ikke benytter siste sjanse til å slå cluben. Vi tåler det. Vi er glad til bare Lyn forsvinner. Ikke er de gode nok, og de har spilt med falske kort. Nå ryktes det at det ruller inn noen millioner her og noen millioner der, så det fremdeles er håp i det hengende snorret på Kringsjå. Stakkars folk. Få slutt på tøyset. Bruk penga til noe fornuftig.

Livet går også absolutt videre nå når VPN skuta ikke lenger kun drives av gamle, gretne gubber aleine. Damene debuterer i dag, tråkker bane og det som verre er.

Vålerenga i dag
Sportsquizen starter opp igjen. Møt opp på Bohemen klokka 18 i kveld
Supersalg i Sjappa ut denne uka
Damene spiller for seier nummer 20 på rad borte mot Kolbotn 2 på Sofiemyr kunstgress klokka 1745

Legg igjen en kommentar